#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Film Gibi Kaçış - ABD 02:36

Film Gibi Kaçış - ABD

ABD'nin Teksas eyaletinde elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınan bir kadın, önce kelepçeden kurtuldu, ardından polis arabasını kaçırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı 01:45

Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı

Suriye'den iç savaştan kaçan bir kişi, kendi gibi savaştan kaçan kız çocuğuyla 12 yaşında evlenip çocuk yaptığı için çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınd..

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı 01:11

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı

ABD'de siyahi bir şüpheli üç polis tarafından gözaltına alınırken kurt köpeği tarafından feci şekilde ısırıldı. Ülkemizde bazı kesimler tarafında özgürlükler ülkesi olarak lanse edilen ABD'de polisin siyahilere şiddeti b..

İzdivaç Damadı  Adliyeye Sevk Edildi 00:51

İzdivaç Damadı Adliyeye Sevk Edildi

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi. Zuhal Topal'ın izdivaç programında damat adayı olarak ekrana çıkan Birkan K..

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı 00:56

Biz Sizi Koruruz Yazıp Haraç Kesen Çete Yakalandı

Bakırköy'de bir alışveriş merkezinde esnaftan haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Adreslerde yapılan aramada ise tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Yaklaşık 1 yıl önce Biz s..

Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü! 00:50

Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü!

Fatih'te ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Özbekistan uyruklu Zarifa Shokirova cinayetine aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Nodır Aslanov tutuklandı...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler! 02:06

İstanbul Adliyesi'ndeki Çatışmadan İlk Görüntüler!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. 7 kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İşte olay yerinden ilk görüntüler..

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu 01:38

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Z.G. ve G.G'nin Diyarbakır'dan uyuşturucu getirip Bursa'da pa..

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon 05:35

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Kuştepe’de yaptığı nefes kesen operasyonda 3 kişiyi gözaltına alırken, yapılan araştırmalarda doğalgaz panosunda uyuşturucu ele geçirildi...

Sinop Kaymakamı Soner Özer FETÖ'den Tutuklandı 01:03

Sinop Kaymakamı Soner Özer FETÖ'den Tutuklandı

TUTUKLANDI Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'ByLock' kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Sinop'un Dikmen İlçesi eski kaymakamı Soner Özer, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı...

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar 01:26

Başbakanlık Ofisi Yakınlarında Hareketli Dakikalar

Beşiktaş'ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında baba ile oğul arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alınırken olay nedeniyle Başbakanlık Ofisi çevresinde hareketli dakikal..

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası 06:14

Vize Krizi ve “40 Katır 40 Satır” Politikası

Türkiye ve ABD arasında baş gösteren vize krizi ne zaman sona erer bilinmez, ancak ABD tarafından başlatılan, ortak tarihte eşi görülmemiş derecede ağır bir tavır olan bu işlemin tevil götürür yanı olmadığı açık. Vizeler..

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 454. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü Başkomiser, gözaltına alınıyor! Aras'ın oynadığı oyunların arkasında başka bir gerçek mi var?..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı 00:55

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, Türk Telekom Stadyumu'na gitmek için Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünde toplanan Fenerbahçeli taraftalar taşkınlık çıkardı. Polisin biletleri kontrol etmesi ve üst aramasına tepki gös..

Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:30

Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

İstanbul Jandarma ekipleri düzenlediği Bağcılar’da bir çay ocağına düzenlediği operasyonda 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Toplam ağırlığı 20 kilo 200 gram olan uyuşturucuya el koyan ekipler 2 kişiyi gözaltına al..

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı 01:06

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı

İstanbul'da tarihi yapılardaki dehlize kaçak tütün saklayan kişiler, 'hamal' kılığına giren polisin gizli kamerasıyla deşifre oldu. Operasyon düzenleyen polis, 1 kişiyi gözaltına alırken, piyasa değeri yaklaşık 100 bin l..

Kasıtlı HIV Virüsü Bulaştırana 24 Yıl Hapis 00:40

Kasıtlı HIV Virüsü Bulaştırana 24 Yıl Hapis

Kadınların çoğu Talluto gözaltına alındıktan sonra olayın farkına vardı..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Arazöz Şoförü İzinli Olduğu Gün Gidip Ormanı Yakmış 00:26

Arazöz Şoförü İzinli Olduğu Gün Gidip Ormanı Yakmış

Muğla’nın Datça ilçesinde, iki ayrı noktada aynı anda başlayan orman yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan arazöz şoförü tutuklandı...

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Yakalandı 03:25

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Ya

Mersin'de 17 Ekim tarihinde meydana gelen ve 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan polis servis aracına yönelik bombalı saldırının failleri yakalandı. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 21 kişiden 16'sı tutuklanırken, bombalı..

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını 04:40

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını

Ankara’da aranması olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarilerine yönelik operasyon düzenlendi. Gece yarısı ikametlere tek tek baskın yapan ekipler, çok sayıda aranan şahsı gözaltına aldı...