#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Abd’de Silahlı Saldırı 01:34

Abd’de Silahlı Saldırı

ABD'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. ABD'nin Maryland eyaletinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Ulusal Güvenlik Ajansı yakınlarındaki saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili geniş çaplı incele..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba 01:51

Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba

Sen nasıl bir babasın! Çin'de yaşanan olayda 10 yaşındaki kızını önce döven baba sonrasında motorun arkasına bağlayarak işkence etti. Çocuk istismarı suçuyla gözaltına alınan baba daha sonra tutuklandı. Cani baba verdiği..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dhkp-c Bağlantılı Derginin Merkezinde Sürgülü 7 Çelik Kapı 01:01

Dhkp-c Bağlantılı Derginin Merkezinde Sürgülü 7 Çelik Kapı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüce terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı yayın organına düzenlenen operasyondan çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. 1 kişinin gözaltına alındığı baskınlarda karşılaşıldığı belirtilen ark..

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular 02:59

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular YÖNETİCİ ve yazarları gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi önünde bazı vatandaşlar sabaha kadar nöbet tuttu. Nöbet tutan vatandaşların bazılarının, gazetenin girişinde bat..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksi Şoförü İki Adamı Döverek Bayılttı 01:27

Taksi Şoförü İki Adamı Döverek Bayılttı

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir taksi şoförü tartıştığı iki adamı yarımıyla döverek bayıltmış. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerden harekat eden polis kavgaya karışanları gözaltına almış...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı 03:42

Dolandırıcıların Şoke Eden Sesli Mesaj Görüşmeleri Yayınlandı

Adana merkezli 10 ilde yapılan Son Alo operasyonunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak 252 vatandaşın 15 milyon lirasını dolandırmak istediği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 49 kişide..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kesmece Karpuzdan Kilo Kilo Eroin Çıktı 01:00

Kesmece Karpuzdan Kilo Kilo Eroin Çıktı

Van'da içleri boşaltılan karpuzlara zulalanmış 65 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, soruşturma çok yönlü devam ettiği bildirildi...

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu 00:36

FETÖ'nün Sözde İlçe İmamının Evinde Seçmen Kütükleri Bulundu

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin hücre evleri ne yönelik operasyonda gözaltına alınan ilçe imamının bilgisayar ve flaş belleğinde, 49 milyon vatandaşa ait 2009 yılı seçmen kayıtlarını içeren kimlik ve adres bilgilerinin o..

O Sürücü Yakalandı: Savunmasıyla 'Bu Kadar Olmaz' Dedirtti 01:44

O Sürücü Yakalandı: Savunmasıyla 'Bu Kadar Olmaz' Dedirtti

Erzurum'da otomobille seyir halindeyken ayağıyla direksiyonu çevirip yanında kocaman meyve tabağı, elinde tespihle poz veren sürücü tepki topladı. O sürücü, Videoyu mizah amaçlı çektim dedi. Bugün harekete geçen polis,..

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu 01:59

Uçağı Birbirine Katan Sarhoş Yolcu

Sarhoş bir yolcunun kabin ekibinden daha fazla bira istemesiyle başlayan kavga, uçağı birbirine katmış. Karayipler'deki Virgin Adaları'ndan ABD Miami'ye doğru havalanan bir uçakta, büyük bir kavga çıkmış. Kabin görevlisi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Kaçan Araç Takla Attı 00:52

Polisten Kaçan Araç Takla Attı

ABD'nin Michigan eyaletinde, polis şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheli durmak yerine gaza bastı. Polislerden kurtulmak için tehlikeli şekilde seyreden sürücünün kullandığı cip, önündeki araca çarparak takla..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada 00:19

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada

Kartal'da 15 Haziran'da meydana gelen kazada, D-100 Karayolu Soğanlık Köprülü Kavşağı yakınında Ankara istikametinde seyreden ve H.G'nin kullandığı 34 SB 9318 plakalı otomobil, Cihat Gerçek'in kullandığı motosiklete arka..

Taciz Zanlısını Tekme Tokat Dövdüler 00:52

Taciz Zanlısını Tekme Tokat Dövdüler

Ataşehir'de yolcu otobüsünde yaşanan 1 kişinin yaralandığı taciz kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi...

Polislerden Efsane Bir Şekilde Kaçmaya Çalışırken Yakayı Ele Veren Kadın 02:31

Polislerden Efsane Bir Şekilde Kaçmaya Çalışırken Yakayı Ele Veren Kad

Kanada'da bir markette çalıntı kredi kartı kullandıkları iddiası ile polis tarafından gözaltına alınmak istenen ikili zorluk çıkardı. Polise zorluk çıkaran erkeği fırsat bilen kadın kaçmaya başladı ve marketin deposuna s..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı 00:59

İsrail Askerleri Ev Bastı: 12 Yaşındaki Çocuğa Gözaltı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Filistinli bir çocuğu İsraillilere taş attığı iddiasıyla gözaltına aldı...