#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

Adnan Oktar Tutuklandı 01:35

Adnan Oktar Tutuklandı

Vatandaşlar'dan Oktar'a tepki: Adnan kediciklerin nerede? İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar, sağlık kontrolü için Haseki..

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon 01:46

İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon

İstanbul'daki organize suç örgütlerine operasyon İstanbul'da iki ayrı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 25 kişiden 23'ü adliyeye sevk edildi...

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı 03:06

Ahu Tuğba Adnan Oktar'la Olan Fotoğrafının Hikayesini Anlattı

Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye getirilen Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 şüpheli tutuklandı. tutuklanan Adnan Oktar, otobüsle Metris Cezaevi'ne gönderildi...

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı 00:34

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı

Sinema oyuncusu ve eski siyasetçi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'nın Sandton kentinde uçan tekmeli saldırıya uğradı. Saldırı anı anbean cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan saldırganın Schwarzenegger'..

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak 00:49

ABD Polisinden Şüpheliye Ölümüne Dayak

ABD'de polisin, gözaltına aldığı gence sert müdahalesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olurken, olaya karışan polis memurları hakkında soruşturma başlatıldı...

Park Kavgasını Polis Havaya Ateş Açarak Ayırdı 00:32

Park Kavgasını Polis Havaya Ateş Açarak Ayırdı

Şanlıurfa'da, iş yeri önüne araç park edilmesi yüzünden dükkan sahibi ile sürücü arasında, sopaların da kullanıldığı kavga çıktı. İhbarla gelen polis ekipleri, havaya ateş ederek, kavgayı sonlandırırken, 5 kişiyi gözaltı..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması 01:19

İlk Kez Maça Giren İranlı Kadınların Stattan Kovulması

biliyorsunuz İran'da ilk kez kadınlara kendi başına stada girip yalığız futbol izleme hakkı tanındı. Koyu bir İstiklal kulübü taraftarı olan Seher Hudayari adlı genç bir İranlı kız ise kulübünün Asya Şampiyonlar Ligi maç..

  • JET TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konuşmama Hakkını Kullanmak İstemeyen Kadın 01:39

Konuşmama Hakkını Kullanmak İstemeyen Kadın

Çin'de polislerin gözaltına aldığı kadın konuşmama hakkının kullanmak yerine daha da sertleşmeye başlayıp avazı çıktığı kadar bağırmış...

  • JET TV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı 01:00

Karantinaya uymayıp havuza giren İngiliz kadına gözaltı

Kanarya Adaları'nda karantinaya uymayıp havuza giren kadına gözaltı İspanya'nın Kanarya Adaları'ndaki otelde tatil yapan İngiliz kadın, koronavirüs karantinası kuralına uymayıp, havuza girdi. Suya atlayan polis, kadını h..

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca Gelin Bak, Gücenirim' Diyen Güzel Yürekli Teyze 01:00

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca

26 yaşındaki Cody Lee Pfister, geçtiğimiz günlerde Walmart'ta deodorant şişelerini yalayarak 'koronavirüsten kim korkar' demiş ve o anları da sosyal medyada paylaşmıştı. O görüntüler ise oldukça tepki çekti. Tepkilerin a..

  • EBA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı 01:15

Atina’da 8 Yıl Önce Öldürülen Alexis Anmasında Olaylar Çıktı

Yunanistan’da 8 yıl önce öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüşte olaylar çıktı. 8 yıl önce polis tarafından öldürülen Alexis Grigoropulos adlı öğrencinin anısına düzenlenen yürüyüş sır..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Polis Otosunda TikTok Çeken Zanlı 00:12

Polis Otosunda TikTok Çeken Zanlı

Ülkeyi etkisi altına alan sosyal medya merakı , karşı konulamaz bir hal almış durumda. Gözaltına alınan bu zanlı , polis otosunda TikTok videosu çekmiş mesela.....

  • PengoTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çekicili hırsızlar yakalandı 00:15

Çekicili hırsızlar yakalandı

Sancaktepe’de park halindeki araçları çekiciye yükleyerek çalan hırsızlar yakalandı. Otomobillerin çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı...

Dolandırıcılık Yapan Zanlı Utanıp Yüzünü Maskeyle Kapattı 01:11

Dolandırıcılık Yapan Zanlı Utanıp Yüzünü Maskeyle Kapattı

Yaparken utanmadı gözaltına alınırken utandı. Dolandırıcılık yapan zanlı emniyete götürülürken yüzünü maskeyle kapattı...

Trafik kazası sonrası keser ve sopaların kullanıldığı kavga kamerada 02:00

Trafik kazası sonrası keser ve sopaların kullanıldığı kavga kamerada

Beylikdüzü’nde maddi hasarlı trafik kazası sonrası tartışan sürücülerin yakınlarını çağırmasıyla ortalık adeta savaş alanına döndü. Polisin müdahalesiyle 3 kişi gözaltına alınırken 2 kişi hafif yaralandı...

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı 00:46

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı

İzmir’in Dikili ilçesinde, otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken, yangın ekiplerin yoğun uğraşı neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü...

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti 03:08

Çocukları pencereye kelepçeleyip, böbreklerini satmakla tehdit etti

Adana’da daha önce 7 bin 150 liralık borcundan dolayı bir çifti alıkoyan şahıs, daha sonra iki çocuğunu pencere demirlerine kelepçeleyip aileye de fotoğrafını göndererek, çocukların böbreklerini satmakla tehdit etti. Ola..

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce