#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler 03:07

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler

Artvin'de çeşitli noktalara konulan 80 fotokapanla 2014'ten günümüze kadar boz ayı, vaşak, çakal, yaban keçisi, porsuk, sansar, orman kartalı, öter ardıç, alakarga gibi çeşitli hayvanların görüntüleri kayıt altına alındı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar 02:25

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar

koalisyonlar ve hükümet krizleri ele alındı. Programın sunucusu Salih Nayman, Geçmişten günümüze kurulan koalisyon hükümetlerinin kaç yıl sürdüğü ve kimler tarafından kurulduğunu detaylı olarak anlattı. Ömrü 3 ay süren k..

AFTERMATH Trailer (2017) Arnold Schwarzenegger Thriller 02:31

AFTERMATH Trailer (2017) Arnold Schwarzenegger Thriller

Sonrasında: Temmuz 2002'de meydana gelen havayolu kazası ve 478 gün sonra gerçekleşen olaylar temel alındı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti 01:32

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gün boyu gerçekleşen programlarının ardında akşam saatlerinde Tuzla’daki ikametine dönerken sürpriz bir kararla Üsküdar Selimiye deki 1. Ordu Komutanlığına uğradı. Yıldırım’ın bu ziy..

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu! 10:04

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu!

Ortaya çıktığı andan itibaren gündemden düşmeyen işkence yapan ve bu işkenceye maruz kalan üniversite öğrencilerinin haberleriyle ilgili detaylar Söylemezsem Olmaz da tekrar ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlara Takılan Kılıç Balıkları 5 Bin Liraya Satıldı 01:24

Ağlara Takılan Kılıç Balıkları 5 Bin Liraya Satıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde balıkçılık yapan iki kardeşin ağlarına takılan 3 kılıç balığı, İzmir'deki bir restoran tarafından 5 bin liradan satın alındı...

FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı 09:10

FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı

FETÖ'nün yeni taktiği olan çarpık ve çelişkili ifadeler konusu ele alındı. Özellikle verdikleri ifadelerde çarpıtmalarla FETÖ'yü de aklamaya çalıştıkları buna karşı dikkatli olunması ifade edildi...

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu 07:09

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, FETÖ'nün uyuyan hücrelerine dikkat çekerek, 2. darbe planını harekete geçirmek için bu hücreleri kullanmayı planlandığı belirtildi. FETÖ'nün..

Savaş Göçe Engel Oldu 01:14

Savaş Göçe Engel Oldu

Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kelaynaklar Şanlıurfa’da koruma altına alındı. Kışı Suriye’de geçirmesi gereken kuşların savaş nedeniyle bölgeye göç etmelerine izin verilmedi. Kelaynaklar için doğal yaşan a..

Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar! 04:31

Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Bir ayrıldılar bir barıştılar haberleriyle ilgili bitmeyen dedikodularla ilgili en çarpıcı açıklamalar magazin programı Duyduk Duymayan Demeyin de ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor 01:01

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor

ABD’de ilk kez bir yaban arısı (bombus affinis) nesli tükenme tehlikesi olan türler listesine alındı. Uzmanlar gıda üretiminin azalması konusunda uyarıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti 01:07

Dünya Haber: Rusya Devlet Başkanı Putin Arktik Bölgesini Ziyaret etti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Arktik Konseyi toplantıları öncesi Arktik takımadalarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başbakan Dmitri Medvedev'in de katıldığı ziyarette bölgede faaliyet yürüten Rus bilim insanlarının..

Hiç Çatınız Yırtıldı mı? 01:28

Hiç Çatınız Yırtıldı mı?

Bu kez her erkeğin hayatında başına 1 kez de olsa gelen talihsiz olayı ele alındı. Hiç çatınız yırtıldı mı ? işte cevaplar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Yoğun Bakımdaki İbrahim Erkal İle ilgili Son Bilgiler! 03:56

Yoğun Bakımdaki İbrahim Erkal İle ilgili Son Bilgiler!

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, evinin otoparkında baygın halde bulundu! Apar topar hastaneye götürüldü ve yoğun bakıma alındı! Beyin kanaması geçirip, 1,5 saat baygın kaldığı söyleniyor...

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı 01:11

Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı

Görüntüleri adresi Amerika Birleşik Devletleri... Sokakta oynayan bir grup çocuğa saldıran pitbull cinsi köpek yakaladığı kız çocuğunu başında ısırarak yerde sürükledi. Çevreden geçmekte olan bir kamyon şoförünü aracının..

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi 05:07

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi

Adnan Menderes'in Irak'a neden sınır ötesi harekat kararı aldığı ve bu karara kimin engel olduğu ele alındı. 1960 darbesine giden süreçte Bağdat Paktı'nın oynadığı role işaret edilen görüntülerde Menderes'in Ortadoğu'da ..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş 03:37

FETÖ'cü Polisler Böyle Şifrelenmiş

Canan Barlas İle Gündem programında FETÖ'cü polis listesinin şifreleri ele alındı. FETÖ'cü polislerin polisleri sınıflara ayırdığı listede böyle bir liste varsa Türkiye Cumhuriyeti olarak FETÖ'yü tamamen deşifre ettiğimi..