#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak 04:49

Yeni Dönemin Yol Haritası Ne Olacak

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında AK Parti'nin kuruluşundan bugünlere kadar dönüm noktaları ele alındı. Yeni dönemin yol haritasının da anlatıldığı programda geçmişte yaşanan olaylar tek tek ortaya konu..

Turistlere Sarılma Şakası  Sosyal Deney 03:30

Turistlere Sarılma Şakası Sosyal Deney

Sosyal deneyler ile ünlü ekip gene iş başında bu sefer turislere sarılma şakası yapıyorlar.Komik tepkiler alındı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş 02:04

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş

Arka Plan programında 15 Temmuz darbe komisyonunun hazırladığı FETÖ raporu ele alındı. TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Diyanet İşleri Başkanlığı makamının FETÖ..

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan 00:59

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan

Endonezya, Malezya ve Brunei tarafından paylaşılan ve dünyanın en büyük üçüncü adası olan Borneo'da bulunan Alba isimli bu orangutan bilim insanları tarafından korunma altına alındı. Alba mavi gözleri, beyaz tüyleriyle d..

  • JET TV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceliden Eski Eşine Ağır Suçlama 01:26

Mustafa Ceceliden Eski Eşine Ağır Suçlama

İlk Kez!!! Mustafa Ceceliden Eski Eşine Ağır Suçlama.Fotolar Mail Adresimden Alındı..

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Yangın- 32 Yaralı 00:24

New York'ta Yangın- 32 Yaralı

BD'nin New York kentinde 12 katlı bir apartmanın kazan dairesinden kaynaklanan yangında 32 kişi yaralandı. New York kentindeki Murray Caddesi’nde bulunan 12 katlı binanın, kazan dairesinde borudan sızan gaz yangına ned..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

'Konuşan Karga' Koruma Altında 01:01

'Konuşan Karga' Koruma Altında

İstanbul Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla ele geçirilen “Konuşan Karga” Kocaeli’nin Darıca ilçesinde koruma altına alındı...

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı İle Görüştü 07:43

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile görüştü. Başbakan Binali Yıldırım, çalışma ziyareti düzenlediği Atina’da temaslarına devam ediyor. Başbakan Yıldırım, temasları kapsamında Yun..

Öfkeli Filin Festival Alanını Yerle Bir Etmesi 01:03

Öfkeli Filin Festival Alanını Yerle Bir Etmesi

Güney Hindistan'daki Thrissur'da Ambalapura adında düzenlenen yerel bir festivalde, fil dehşeti yaşandı. Önce motosikleti, ardından arabayı deviren fil, öfkesiyle köylüleri olay yerinden kaçırırken; file verilen sakinleş..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Yapan İnsan Olamaz 00:27

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı. Daha sonr..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
G20 Zirvesi Öncesi Alman Polis Teşkilatında Cinsel İlişki Skandalı 01:59

G20 Zirvesi Öncesi Alman Polis Teşkilatında Cinsel İlişki Skandalı

Almanya'da 7-8 Temmuz'da düzenlenecek G20 Zirvesi'nin güvenliğini sağlamak amacıyla Berlin'den getirilen polis memurları, sokak ortasında cinsel ilişki kurunca görevden alındı...

 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısa İnsanlarla Tokalaşma Şekli 00:26

Kısa İnsanlarla Tokalaşma Şekli

Kısa insanlarla böyle tokalaşılmaz arkadaş insan delirir.Görüntüde izleyeceğiniz gibi tokalaştığı kısa insan baya alındı..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli Gizli Nikah Yaparak Selin İmerle Evlendi 03:43

Mustafa Ceceli Gizli Nikah Yaparak Selin İmerle Evlendi

Mustafa Ceceli Selin İmer ile sadece yakın çevresinin katıldığı bir nikahla dünya evine girdi. Çubuklu Vadi konaklarında aile üyeleri ve çok sayıda yakın dostunun katıldığı nikahta gazetecilere görünmemek için önlemler a..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce