#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Yıldırım Gökyüzünde Örümcek Ağı Gibi Yayıldı 00:44

Yıldırım Gökyüzünde Örümcek Ağı Gibi Yayıldı

Güney Avustralya’da örümcek ağı gibi yayılan yıldırım olarak adlandırılan doğa olayı görüntüsü, yerel fotoğraf sanatçısı Calep Travis tarafından böyle kayda alındı..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı 00:46

Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesinde Silahlı Saldırı

Saldırı Mısırın başkentinin güney eteğinde Helwan Şehri'ndeki Marmina kilisesinde gerçekleşti.Kahire Yakınlarındaki Koptik Kilisesine Silahlı Saldırı Düzenlendi. Motosikleti en az iki silahlı Saldırgan Cuma günü Kahire'n..

Taksim'de Yangın Paniği 00:36

Taksim'de Yangın Paniği

Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan tarihi bir apartmanın çatı katında büyük bir yangın çıktı. 5 itfaiye aracı kısa sürede bölgeye ulaşırken, yangın kontrol altına alındı...

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Çiçek Taksinin Abuzer'ine Hapis Şoku 06:57

Çiçek Taksinin Abuzer'ine Hapis Şoku

Ünlü oyuncu Selim Erdoğan'ın ifadesi alındı, karara varıldı.....

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu 07:02

Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Adana’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan 3 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen kadınlar hastanede tedavi altına alındı...

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler 03:10

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler

Bağcılar'da bir telefon dükkanının kepengini sökerek içeri giren hırsızlar saniyeler içerisinde bütün telefonları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

Fatih’te tarihi ahşap bina küle döndü 04:52

Fatih’te tarihi ahşap bina küle döndü

Fatih Ayvansaray’da 3 katlı tarihi ahşap binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Alevleri kilometrelerce öteden görülen tarihi bina kullanılamaz hale geldi...

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Beyoğlu'nda yangın 00:30

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu’nda bir gecekondu çıkan yangında alev alev yandı. Dairede kalan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlarca kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı...

18 Kiloluk Obez Kedi 01:04

18 Kiloluk Obez Kedi

İstanbul'da vatandaşların sahip çıktığı 18 kiloluk obez kedi görenleri hayrete düşürdü. En son yediği yemek yüzünden zehirlenen kedi tedavi altına alındı...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Japon Kadınların Giyim Modasının 100 Yıllık Değişimi 04:28

Japon Kadınların Giyim Modasının 100 Yıllık Değişimi

Daha önce hazırlanan videolara bir yenisi de Japonya'’dan geldi. Hindistan,Kore,Meksika ve Amerikalı erkeklerin 100 yıllık değişimini anlatan videolar yayınlandıktan sonra Japonya kadınının 100 yıllık değişimi ele alındı..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu 00:58

Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen deve güreşlerinde rakibinden kaçan deve demir korkuluklara çarparak düştü. Korkulukların altında kalan Özkan Garip adlı vatandaş yaralandı. Kazanın şokuyla fenalık geçiren vatanda..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Afrin'deki Terör Mevzileri Topçu Birliklerince Vuruluyor 01:09

Afrin'deki Terör Mevzileri Topçu Birliklerince Vuruluyor

Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetleri topçu birliklerince ateş altına alındı...

Afrin'deki Terör Mevzileri Çoklu Roketatar Ve Obüslerle Vuruluyor 01:20

Afrin'deki Terör Mevzileri Çoklu Roketatar Ve Obüslerle Vuruluyor

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) çoklu roketatar ve topçu birliklerince ateş altına alındı...

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Afrin'deki Terör Mevzileri Atak Helikopterleri Ve Obüslerle Vuruluyor 00:45

Afrin'deki Terör Mevzileri Atak Helikopterleri Ve Obüslerle Vuruluyor

Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) ATAK helikopterleri ve obüslerle ateş altına alındı...

Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İçin Utandım 20:07

Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kağıt toplayan üniversite öğrencisi ile zabıta ekipleri arasında yaşanan arbede görüntüleri oldukça ses getirmişti... Tüm Türkiye'de tartışılan konu, Söylemezsem Olmaz masasında da ele alındı..

  • BETA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce