#Adil Öksüz’ün baldızları yeniden gözaltına alındı

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta 01:30

Damar Tıkanıklığı Tedavisinde Gelinen Son Nokta

En çok kullanılan yöntem, damarı balonla açarak stent yerleştirme yöntemidir. Eğer çok kireçlenmiş bir damar yapısı varsa, damarda uzun bir hasar varsa o zaman başka yöntemleri deniyoruz. Damarın içini tıraşlayıcı bir si..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halka 3 Fragman 02:19

Halka 3 Fragman

Samara geri dönüyor. Kötülük yeniden doğuyor!..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m 02:18

Beşiktaşlılar'dan Demba Ba'ya m

Beşiktaşlı Taraftarlar, Siyah-Beyazlı Takıma Yeniden Dönen Demba Ba'ya Yeni bir Şarkı Yaptı...

Acımasız Kız Kavgası-12 01:00

Acımasız Kız Kavgası-12

Yine yeniden saç baş kavga....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Plaj Çantamda Ne Var? 01:13

Plaj Çantamda Ne Var?

Herkese merhabaa , yine yeniden 'Çantamda Ne Var ?' ile sizlerle beraberim. Bu sefer plaja giderken yanıma neler alıyorum yani plaj çantamda ne var videosu hazırladım. Oldukça zevkli bir başlık bence... Evet plaja giderk..

Davetsiz Misafir _ Eskişehir 1:07:11

Davetsiz Misafir _ Eskişehir

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Eskişehir’den ekrana geliyor. Eskişehir’deki yolculuğuna tarihi bir konakla başlayan Davetsiz Misafir, ardından Sivrihisar ilçesine..

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke 04:38

Azeri Kızı Günel - Resmimi Çeke Çeke

Bura getiren meni, Seni yeniden görmek hevesi, hevesi Sene yetiren meni, sevgi gözleyen üreğin nalesi, nalesi Kalbimin resmini çek, gör bir orda neler var Senden, menden Üreğim seni arzular, ah! Resmimi çeke çeke her de..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı 02:08

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 24 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında, Onur, Aycan'ın köpeğinin ölmesi üzerine ona yeni bir köpek alıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden alevleniyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyada Uzayı Yaşamak 01:21

Dünyada Uzayı Yaşamak

İtalya'da dört yıl önceki yangın felaketinden sonra yeniden açılan Napoli Planetaryumu'nda çeşitli belgesel ve animasyonlarla ziyaretçilere dünyada uzay hissi yaşatılıyor. Görecelik tünelinde yürümek, nöron ya da hareket..

  • Umut Tv tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Plüton′un ″Gezegen″ Olması İçin Kampanya 01:00

Plüton′un ″Gezegen″ Olması İçin Kampanya

ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen gezegenlerle ilgili uluslararası bir konferansta farklı enstitülerden bilim insanları Plüton'un yeniden gezegen statüsü alması için kampanya başlattı...

  • Umut Tv tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

15 Temmuz En Uzun Gece 30:39

15 Temmuz En Uzun Gece

15 Temmuz bir milletin yeniden dirilişi için verdiği mücadelenin adı oldu. Bu gece nice kahramanlıklar yaşandı. Bir millet vatanına, ülkesine, birliğine ve dirliğine sahip çıktı. En uzun gecede yaşanan kahramanlıkları an..

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak 00:17

DÜNYA HABER: HSBC Çin'de 1000 Kişi İşe Alacak

HSBC, Çin operasyonları için 1000 kişi daha işe almayı planlıyor. Büyüme stratejisini Asya'ya odaklayan bankacılık devi halihazırda 2400 kişinin çalıştığı bireysel bankacılık ve varlık yönetimi bölümlerini genişletmeyi ..

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu! 04:34

Kısmetse Olur - Onur Ve Aycan Barıştı! Gözyaşları Sel Oldu!

Kısmetse Olur 26 Mart Pazar yayınlanan haftanın finali bölümünde Onur'un elenme ihtimali Aycan'ı gözyaşlarına boğdu! Onur elenirse onunla birlikte gideceğini söyleyen Aycan, ona olan sevgisini bir kez daha haykırdı! Onur..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..