#Adina

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı 02:01

Milli İstihbarat Teşkilatı BAE Ajanını Yakaladı

Milli İstihbarat Teşkilatı nefes kesen bir operasyona imza attı. Birleşik Arap Emirlikleri adına casusluk yapan bir ajan Türkiye’de kıskıvrak yakalandı. İşte o operasyonun detayları…..

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu! 14:15

Burhan Öçal 61 yaşında baba oldu!

Dünyaca ünlü müzisyen Burhan Öçal, geçtiğimiz mart ayında Melike Yıldırım ile nikah masasına oturmuştu. 61 yaşında olan Öçal baba oldu. Kızları olan çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu. Ünlü çift adına panda ev..

  • GÜL tarafından
  • 360 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ? 17:01

KPSS 1 AYDA EĞİTİM BİLİMLERİ NASIL BİTİRİLİR ?

Bu benim KPSS içeriği ile çektiğim ilk videom, bu süreçte sizlerle birlikte birbirimize faydalı olmak adına videolar çekeceğim. n..

  • GÜL tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor- 01:19

FBI- -Seçimlere İki Ülke Müdahale Ediyor-

Başkanlık yarışında son viraja giren Amerika o basın toplantısını konuşuyor. FBI ve Ulusal İstihbarat’ın direktörleri kameraların karşısındaydı. Direktörler, seçimlere iki ülkenin müdahale ettiğini açıkladı, Rusya ve İra..

Ouz-Han ft Güney Kara Fuibron - Aşkı Seninle Sevdim 02:35

Ouz-Han ft Güney Kara Fuibron - Aşkı Seninle Sevdim

Ouz-Han ft Güney Kara Fuibron - Aşkı Seninle Sevdim Dinle Ouz-Han, Ouz-Han ft Güney Kara Ouz-Han ft Fuibron, Güney Kara ft Fuibron, Aşkı Seninle Sevdim, Ouz-Han Aşkı Seninle Sevdim, Güney Kara Aşkı Seninle Sevdim, Fuibr..

  • Ahmet Al tarafından
  • 1.715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı 00:51

Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı

ÖVÜN EY ÇANAKKALE CİHAN DURDUKÇA ÖVÜN! ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..ÇÜNKÜ O SADECE BİR ZAFERİN DEĞİL, KAHRAMANLIĞIN, İMANIN, ONURUN, HAYSİYETİN BİR ULUSUN VAR OLUŞ MÜCADELESİNİN, ZAMANI VE MEKANI AŞAN, ADINA DESTANLAR YAZILACAK Ş..

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı! 01:27

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı!

HİKMET SELEK'İN 13 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ KİMLİĞİYLE ADINA 30 TELEFON HATTI ALINDI. ÜSTELİK FATURALAR DA ÖDENMEYİNCE BORÇLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. EVİNE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELEN TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KABUSA DÖNDÜ...

Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler 03:12

Selden etkilenen çiftçilere 89 büyükbaş hayvan gönderdiler

Yalova'da hayvancılık yapan özel bir firma, sel felaketinden etkilenen Kastamonu ve Sinop illerindeki besicilere destek olmak adına 89 büyükbaş damızlık ve besi danası gönderdi...

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da 01:00

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da

Suriyeli savaşçılar Rusya ordusu adına savaşmak için Ukrayna sınırına ulaştı. Suirye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre şimdiye kadar 40 binden fazla Suriyeli savaşçı Rusya'ya başvurdu. Bunlardan 400'ü sınıra yakın kamplar..

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı 06:00

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı

Kocaeli'de 28 yaşındaki zihinsel engelli Uğur Dektaş'ın evine, kaybettiği kimliği kullanılarak kendisi adına açılan şirketin borcu geldi. Yaklaşık 7 buçuk milyon lira borcu gören Denktaş'ın hayatı karardı...

Kıyam-et! 40:33

Kıyam-et!

Kıyamet düşünüldüğü gibi bir kelime değil mi? İnsan içsel yolculuğunu göz önünde bulundurarak kıyameti ve kıyam etme kavramını nasıl algılayabilir? Uyanış nasıl yanlış anlaşılıyor? Kişisel ve kolektif tekamül adına yapıl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat 40:47

Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından kurtarma ve önleme adına nasıl çalışmalar yapılıyor? Oluşumunda HAARP teknolojisinin kullanılmış olabileceğine dair şüphelerin dile getirildiği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına 01:10

Güçlü Paris Saint Germain Herkesin Yararına

Arsenal'de son dönemde en çok eleştirilen oyuncuların başında sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemeye hala yanaşmayan Mesut Özil bulunuyor. Londra kulübünün efsanevi isimlerinden Robert Pires, Bild gazetesine ver..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril Romanya'yı Ziyaret Etti 01:35

Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril Romanya'yı Ziyaret Etti

Rusya Ortodoks Kilisesi Patriği Kiril, Romanya'nın başkenti Bükreş'i ziyaret etti. Romanya Ortodoks Kilisesi Patriği Daniel’in daveti üzerine üç gün burada kalacak olan Patrik Kiril, Romanya’nın önemli dini sembollerind..

Tutsak 7. Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Tutsak 7. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın annesi Sevim, Elif'i istemiyor! Kenan, duygularını Elif'e açıklayacak mı? Tutsak 6.Bölüm Özeti Elif, ses kayıtlarını polise mi veriyor? Bahadır’ın hapisten çıkması için..

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı 00:46

Acı Tatlı Ekşi Tanıtım Fragmanı

Acı Tatlı Ekşi 22 Aralık’ta sinemalarda! Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. ..

Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:24:33

Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Kadir İnanır ve Serpil Çakmaklının muhteşem performansıyla harika bir dram ve aşk filmidir Salcılık yapan fakir bir adamın sevdiği kadın için verdiği mücadeleyi konu edinir. Salcılık yaparak geçimini sağlayan Davut köy..

  • KAPALI SET tarafından
  • 5.566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:14

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Gülen Adam izle , Gülen Adam full izle , Gülen Adam hd izle , Gülen Adam türkçe dublaj izle , Kemal Sunal gibi bir devin en önemli filmlerinden birisi de Gülen Adam 1989 olmaktadır. Özellikle de bu filmin sahip olduğu he..

  • PengoTV tarafından
  • 4.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle 2:10:38

Alacakaranlık Efsanesi 2 Yeni Ay İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..