#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Koca Kafalar - Örümcek Adam 01:02

Koca Kafalar - Örümcek Adam

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koca Kafalar-Koro 01:44

Koca Kafalar-Koro

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koca Kafalar-Seda Sayan 01:44

Koca Kafalar-Seda Sayan

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Kendimi Tekrar Kanıtlamak İstiyorum 00:59

Kendimi Tekrar Kanıtlamak İstiyorum

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması ile izlediğimiz Dzon Delagre, Bursaspor ile prensip anlaşmasına vardı ve gece geç saatlerde Bursa'ya geldi...

  • OFSAYT tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var 01:15

Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var

Adriana Lima Metin Hara Aşkın da Yeni Gelişme Var | Türk Basınına Açıklama YapTı.Yaz boyunca Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, eski boksör sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikt..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Ebru Şallı Fena Patladı 02:53

Ebru Şallı Fena Patladı

Aşkları ile gündemi sallayan Ebru şallı isyan etti. Son olarak evli iş adamı Uğur Akkuş ile ilişkisi ortaya çıkan Ebru Şallı sade ilişkisini kabul etmiş onun dışında tek kelime etmemişti...

  • ANKA tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Ünlü Mankeni Çapkınlar Rahat Bırakmıyor 01:58

Ünlü Mankeni Çapkınlar Rahat Bırakmıyor

'Kolay kolay evlenmem' Çapkın iş adamı Hakan Sabancı ile yeniden birlikte olduğu iddia edilen manken Lara Surol, evlilik konusunda düşüncesini açıkladı. Lara Surol, ilk evliliğini 18 yaşında yapmıştı. Son günlerde adı sı..

  • ANKA tarafından
  • 1.441 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Metin Hara İstedi Adriana Lima Sildi! 02:17

Metin Hara İstedi Adriana Lima Sildi!

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, eski sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikte samimi bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Brezilyalı modelin, kısa süre sonra payla..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtına'dan Taraftara Videolu Mesaj! 00:42

Fırtına'dan Taraftara Videolu Mesaj!

Yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Trabzonspor, sosyal medya hesabından yayınladığı bu video ile taraftarlarına mesaj gönderdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı! 01:04

Hadise Dövmelerinin Anlamını Açıkladı!

Şon olarak Şampiyona Şeker şarkısı ile listelerde boy gösteren güzel şarkıcı Hadise çok şık çok havalı görüntülendi. Sırtına yaptırdığı yabancı dövmelerin anlamını anlatan hadise kolay bir kadın olmadığını dile getirdi. ..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Giuliano'nun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya Gönderdiği Video 00:14

Giuliano'nun Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya Gönderdiği Video

Malum takımın gene hile hurda işlerine girdiğinin bir görüntüsü ile karşı karşıyayız. Oyuncunun Trabzonspor'u istemesine rağmen, oyuncu ve takımını Ali Cengiz oyunu ile kandırıp imza attırmışlardır. Ama bu görüntüler tar..

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Burhan Altıntop - Vuay Osman Dostum! 01:16

Burhan Altıntop - Vuay Osman Dostum!

Geçenlerde Avrupa Yakası'nı tekrar izlerken Burhan'ın Osman ile olan diyaloğu dikkatimi çekti. Ben de Osman ile selamlaşma sahnelerini keserek ufak bir video yaptım. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..