#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Mersin Sokaklarında İnci Küpeli Kız 01:20

Mersin Sokaklarında İnci Küpeli Kız

Mersin'in Toroslar ilçesinde, belediyenin başlattığı proje ile binalara ünlü ressamların tabloları resmedildi. Proje ile eski bina ve sokaklara güzel görünüm kazandırılması amaçlanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı 01:43

Samsung 9 Notebook: Tam Özellikli Anlatımı

Yepyeni, yükseltilmiş Dizüstü 9'la tanışın. En son sürüm artık daha uzun bir pil ömrüne sahiptir ve bu pil ömrü, ekstra bir pil paketi veya bir akıllı telefon şarj cihazı ile kolayca şarj edilebilir. Ayrıca daha hafif ve..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Yaşındaki Çocuğun Pilotluk Bilgisi 02:56

6 Yaşındaki Çocuğun Pilotluk Bilgisi

Kokpit içerisinde bir grup pilot ile uçağın uçuş sistemleri ile ilgili sohbet eden 6 yaşındaki çocuk, sorulan sorulara verdiği cevaplarla yok artık dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Dik Raylı Sistemi Hayran Bırakıyor 03:22

Dünyanın En Dik Raylı Sistemi Hayran Bırakıyor

Dünyanın en dik raylı sistemi ile yolcu taşınmaya başlandı. Özel mekanizması ile 110 derecelik eğime rağmen yolcularını sabit konumda tutabilen sistem, fütüristik görüntüsüyle de beğeni topluyor...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda 02:05

BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda

Kokoreçcisiyle, berberiyle, mahalle sakinleriyle #OrklarAramızda. Will Smith ile yılın Netflix Orijinal Filmi Bright ise, şimdi Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Tuğba Çiğdem Birbirine Girdi! 12:58

Bahar Candan Tuğba Çiğdem Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Duygu Çevik, Maryam Haeri'nin Emine Aydın'ı beğenmesine şaşırınca Emine ile Duygu arasında kavga çıktı. Dilara Taşkın, Duygu'yu savununca ..

  • ANKA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 22. Bölüm Fragmanı - Yılbaşı Özel yayında! Çocuklar Duymasın'da yılbaşı coşkusu yaşanıyor! Haluk ile Meltem, yaşadıkları problemleri arkalarında bırakmaya çalışırlar. Yeni yılın coşkusu herkese yansır ..

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü 01:17

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü

Şu Öz Güvene Helal Olsun Antepli̇ Kiz Davulculara Ecel Teri Döktürdü Grup Erdoğanlar ® Ki̇li̇s GRUP ERDOĞANLAR BİR MARKADIR... 40 yıllık tecrübemizi ilk günkü heyecanla ortaya koyuyor ve bölgemize en iyi bildiğimiz iş..

  • PengoTV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Nihat Doğan'dan Takipçisine Teşekkür 05:31

Nihat Doğan'dan Takipçisine Teşekkür

Nihat Doğan, takipçisinin ''Kurtuluş Savaşı'' ile ilgili hatırlatmasını teşekkür ederek izleyici ile paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Gülüyorken Bir Anda Yumruklar Konuştu! 00:40

Gülüyorken Bir Anda Yumruklar Konuştu!

Eski UFC dövüşçüsü Manel Kape ile Ian McCall, Rizin FF 8 etkinliğinin resmi tartımında birbirlerine girdi...

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır 00:53

Parkinson Nasıl Bir Hastalıktır

Parkinson hareketlerde yavaşlama, ayak sürüme ve titreme ile kendini gösteren bir hareket bozukluğu hastalığıdır. İleri yaşlarda ve ailede varsa daha sık rastlanabilir. Hastalık kendini farklı şekillerde gösterebilir. Er..

  • NABIZ tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..