#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da 02:59

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da

Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'teki temaslarını tamamladıktan sonra Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne gel..

TBMM Başkanı Kahraman Çocuklarla Bir Araya Geldi 03:50

TBMM Başkanı Kahraman Çocuklarla Bir Araya Geldi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, TBMM'nin açılışının 98. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mecliste çocuklar ile bir araya geldi...

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:09

Saplantı Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

 Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi 02:00

Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi

Muhallebi Dolgulu Nefis Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un Muhallebisi ..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

İnsanlık Suçu 5. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal ve Gökhan'ın kardeş olduğu gün yüzüne çıkıyor! Sami, geçmişe ait gerçekleri itiraf etmeye başlamıştır. Cemal'in babası olduğunu söyleyen Sami, Gökhan ile de kardeş oldu..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

 Portakal Soslu İrmik Tatlısı 02:13

Portakal Soslu İrmik Tatlısı

Portakal Paluzeli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban İçin; 250 gr karışık bisküvi (fındık yulaflı ve kakaolu kullandım) 2 yemek kaşığı kakao (koyu renkli) 1 tatlı kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı tereyağ (eritilm..

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadına Uçan Kafa Atan Koyun 00:08

Kadına Uçan Kafa Atan Koyun

Giydiği süper mini kıyafeti ile koyunların arasına dalıp yavru koyuna tekme sallamaya kalkan kadın, anne koyundan yediği kafa ile yere kapaklanmış...

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı 00:42

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kenan ve Engin karşı karşıya kalıyor! Hıçkırık, merakla beklenen yeni bölümüyle hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D'de! Kenan, tüm konağa kesin olarak gideceğini açıklar. Kutsi il..

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi 05:07

İrem Derici'ye Barış Murat Yağcı Sorulunca Ne Dedi

Bir mekan çıkışında görüntülenen İrem Derici muhabirlerin sorularını yanıtladı. Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülenen İren Derici, muhabirlerin sorularını ayak üstü de olsa yanıtladı. Yeni yılla ilgili beklentileri..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı 00:21

İlk Kez Yayınlandı Kırmızı Bültenle Aranan Terörist Böyle Yakalandı

Siirt'in Eruh ilçesinde dün düzenlenen hava destekli operasyonda sağ olarak yakalanan ve aynı zamanda kırmızı bültenle aranan 'Malik' kod adlı Osman Özonal'ın yakalanma anına ait görüntüler ilk kez yayınlandı. Teröristle..

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle 1:39:21

Şeytan 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Annesi Ayten ile birlikte yaşayan Gül, doğum günü partisinin ardından tuhaf davranmaya başlar. Gül’ün psikolojisinin bozulduğunu düşünen Ayten, psikologlardan ve doktorlardan yardım alsa da kızını iyileştiremez..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Kaleci, Taraftar Formasıyla Maça Çıktı 00:40

Kaleci, Taraftar Formasıyla Maça Çıktı

Uruguay Apertura Ligi'nde Progresio ile Penarol takımları arasından oynanan karşılaşmada çok ilginç anlar yaşandı. Konuk ekip Penarol’un kalecisi ile hakemin forma renkleri karıştırılabilir oranda benzerlik taşıdığı için..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Balon Ekmek Tarifi 10:02

Balon Ekmek Tarifi

Malzemeler : 5 su bardağı un 1 paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş mayada kullanabilir) 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yaklaşık 2 su bardağı ılık su (Not : Ben tam iki bardağı..

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..