#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Iron Man 2 - Tony Yeni Bir Element Keşfediyor 06:06

Iron Man 2 - Tony Yeni Bir Element Keşfediyor

Küstah ama seksi bir işadamı görüntüsündeki Tony Stark aslında Iron Man'in ta kendisidir ve bu özelliğini tüm dünya ile paylaşmaktan hiç de çekinmiyordur. Sırrını paylaşması için mahalle baskısı gören Stark, orduya da ..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz 02:00

24 Haziran Sonrası OHAL'e Neşter Vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ilan edilen OHAL'le ilgili olarak 'Biz OHAL ile terörle mücadeleyi rahatlattık. Teröre yönelik ci..

Hakan Sema'yla Yaşadığı Tartışmayı Yorumladı Madem Korkun Var 94. Bölüm Survivor 2018 01:15

Hakan Sema'yla Yaşadığı Tartışmayı Yorumladı Madem Korkun Var 94. Bölü

Dokunulmazlık oyununda yaşadığı korku nedeniyle oyunda yer almak istemeyen Sema ile ilgili Hakan, Nagihan ile adada konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilmi Cem Ve Hakan'ın Hataları Puanı Kaybettirdi 94. Bölüm Survivor 2018 01:44

Hilmi Cem Ve Hakan'ın Hataları Puanı Kaybettirdi 94. Bölüm Survivor 20

Dokunulmazlık oyununda Adem ile Mustafa Kemal'e karşı oynayan Hilmi Cem ile Hakan'ın hataları puan kaybettirdi.....

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW X3 2018 Test Sürüşü 10:28

BMW X3 2018 Test Sürüşü

Yeni BMW X3 test konuğumuz Yeni BMW X3 tasarımıyla daha heytbetli görünüyor çünkü böbrek ızgaralar büyümüş ve farlarda daha büyüyerek modern bir tasarıma kavuşmuş. Bize göre arakası oldukça şık stop formundan ve daha es..

  • BETA tarafından
  • 1.416 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Korku Kapanı 6 - Son Çare Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ani ve gizemli bir miras işi Danny (Anthony Ilott) ve arkadaşlarını Batı Virginia tepelerinin derinliğinde yer alan, unutulmuş bir tatil yeri olan Hobb Springs’e sürüklemiştir. Hobb Springs ile garip bir çift ol..

Omlet Tarifi  Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır 01:23

Omlet Tarifi Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için Omlet Tarifi hazırladık. İzleyin ve Omlet nasıl yapılır videolu anlatım ile kolaylık ile öğrenin. :)..

Baba Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifi 04:08

Baba Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifi

Baba tatlısı tarifi videosu ile evde babalarınıza babalar günü süprizi yapabilirsiniz :) Şaka şaka bizimki sadece isim benzerliği :)) Nefis bir şerbetli tatlı tarifi ile karşınızdayız...

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Fırında Köfte Patates Tarifi İçin Malzemeler; 2-3 adet patates 2-3 adet yeşil biber 2 adet domates sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı domates salçası Köftesi için; yarım kg kıyma 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 1 adet yumurt..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle 1:37:20

Paranormal Activity - 5 Hayalet Boyutu Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisinin son filmi, yeni bir ailenin başından geçen paranormal olaylara odaklanıyor. Ryan ve Emily çifti, küçük kızları Leila ile mutlu bir hayat süren, sıradan bir çekirdek ailedir. Fleege ..

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı

Jet Sosyete 2. Bölüm Fragmanı Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yaptığı, merakla beklenen dizi 'Jet Sosyete' Star’da izleyicileri ile buluştu. BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata ..

Hakan'dan Murat'a Şok Suçlama Yalan Söylediğini Düşünüyorum 103. Bölüm Survivor 2018 04:23

Hakan'dan Murat'a Şok Suçlama Yalan Söylediğini Düşünüyorum 103. Bölüm

Sembol yarı finalinde Anıl ile oynayan Murat Ceylan, kaybettiği oyunun ardından Hakan Hatipoğlu ile tartışma yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly 01:31

Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly

Merhaba arkadaşlar, Sucurtalı Yumurta tadında bir Yeni Akım ile sizlerleyim. Musically uygulaması üzerinde Croes Bros ( Gil Croes ve Jayden Croes ) tarafından #lahaha etiketi ile başatılan bu akım yine birçok musically f..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

Mozaik Pasta Tarifi 01:28

Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 300 gram petibör bisküvi 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı/margarin 1 su bardağı ceviz veya fındık(isteğe bağlı) HAZIRLANIŞI..

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:06

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ın nikahına Oktay baskın yapıyor; silahlar patlıyor! Oktay'ın tutuklanmasından sonra rahat bir nefes alan Meryem ile Savaş, tüm engelleri arkalarında bıraktıklarını..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..