#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır 03:20

Elmalı Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 paket tereyağı 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 su bardağı nişasta Aldığı kadar un Arası için; 3 adet elma 1 avuç c..

Tren Kazasında Yaralananlar Helikopterlerle Hastaneye Sevk Ediliyor 01:43

Tren Kazasında Yaralananlar Helikopterlerle Hastaneye Sevk Ediliyor

Tren kazasında yaralananlar helikopterlerle hastaneye sevk ediliyor İçişleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıklarının koordineli şekilde çalışmalara başladığının vurgulandığı açıklamada, ambulans h..

Derya Şensoy Bikinili Görüntülendi Son Hali Içler Acısı 02:43

Derya Şensoy Bikinili Görüntülendi Son Hali Içler Acısı

Oyuncu Sarp Levendoğlu'nun, eski eşi Birce Akalay'la 2 buçuk yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy'la aşkı doludizgin sürüyor. Aşklarını iki yıldır gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Derya Şe..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Havva Yılmaz Yüz Tüylerimi Alıyorum 18:07

Havva Yılmaz Yüz Tüylerimi Alıyorum

Kendim de yeni denemeye başladığım ve memnun kaldığım ağda yöntemini, yıllardır yaptığım ip ve cımbız ile tüy alma yöntemi ile birleştirip sizinle paylaşmak istedim. Umarım sizin de işinize yarar...

Evli Hakan Çalhanoğlu O Güzelle Çok Fena Yakalandı Skandal Fotoğraf 04:02

Evli Hakan Çalhanoğlu O Güzelle Çok Fena Yakalandı Skandal Fotoğraf

Milan'da top koşturan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu hakkında sular durulmuyor. Hakan Çalhanoğlu'nun eşi Sinem Gündoğdu'dan ayrılacağı iddia edilmişti. Hakan Çalhanoğlu öyle bir yakalandı ki iddiaları doğrular nitelikte. ..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Karım 1. Bölüm Fragmanı 01:07

Tehlikeli Karım 1. Bölüm Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plajda Aşka Geldi Deniz Çakır'ı Öpücüklere Boğdu 02:34

Plajda Aşka Geldi Deniz Çakır'ı Öpücüklere Boğdu

Atv’deki ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yıldızı Deniz Çakır, Bodrum-Gümüşlük’te tatildeydi. Oyuncu önceki gün Marmaris’e geçip 4 aydır aşk yaşadığı opera sanatçısı Güvenç Dağüstün ile buluştu. Aşıklar plajda b..

  • BETA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski Eşine Evlilik Teklifi Etti 02:22

Ünlü Çift Yeniden Nikah Masasına Oturuyor Sevgilisinden Ayrıldı Eski E

2012 yılında boşanan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, ikinci kez evleniyor... Çift, kızları Nazlı ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, kaldıkları Casa Costa Otel’in iskelesinde böyle..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası) 01:43

Kahveli Parfe Tarifi ( 10 dakikanızı alır, tam bir acil durum pastası)

Kahveli Parfe Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1,5 su bardağı soğuk süt 1,5 tatlı kaşığı granül kahve 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 1 çay bardağı fındık 200 gram petibör bisküvi Üzeri için; Çikolata Ha..

Tehlikeli Karım 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Tehlikeli Karım 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Tart Kek Tarifi 01:16

Tart Kek Tarifi

Muhallebili Tart Kek İçin Gerekli Malzemeler; Keki İçin : 2 yumurta 1 buçuk çay bardağına yakın şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin..

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Güzeliz Biz Haşlanmış Yumurta Beauty Blender Yerine Kullanılır Mı 12:09

Güzeliz Biz Haşlanmış Yumurta Beauty Blender Yerine Kullanılır Mı

Farklı ve yeni bir trend olan haşlanmış yumurta ile makyaj challenge, benim başlarda yapmaya korktuğum ama daha sonrasında iyi ki de yapmışım dediğim bir uygulama oldu. Bu trend ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum...

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi 22:02

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi

Yeni bir Vampir & Köylü oyunu ile beraberiz. Bu oyunda köylüler haksızlığa isyan ediyor, vampirler kendilerini en iyi şekilde gizlemeye çalışıyor. Konuklarımız ile beraber çok eğlendik, umarız siz de aynı şekilde eğlenir..

  • JET TV tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalburabastı Tatlısı Tarifi 02:33

Kalburabastı Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı irmik yarım paket (125) g tereyağı veya margarin 1. 5 çay kaşığı karbonat 3. 5 su bardağı un (yaklaşık) Şerbeti için; 2. 5 su bard..

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı 01:02

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Araba Tekerleğine Yatak Girerse 00:05

Araba Tekerleğine Yatak Girerse

Arabası ile yolda ilerleyen kadın çamurluk ile lastik arasına sıkışan yatağı farketmeden umarsızca yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neslihan Atagül İe Kadir Doğulu Karavanda Doğayla İç İçe Tatil Yapıyor 02:24

Neslihan Atagül İe Kadir Doğulu Karavanda Doğayla İç İçe Tatil Yapıy

Neslihan Atagül Ile Kadir Doğulu Karavanda Doğayla İç İçe Tatil Yapıyor İzle..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu 07:58

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu

Adam eşi ile düğünden dönerken otoyol üzerinde bir ses gelmesi sonrası arabayı durdurup baktıklarında bir kedi yavrusu ile karşılaşıyorlar ve sonra da büyük bir operasyonla kedi yavrusu çıkarılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 6 yıl önce