#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo 16:25

Ödüllü Ayak Bilardosu Oynadık - Dev Bilardo

Yeni bir ayak bilardosu videosu daha çektik. Bu seride devasa boyutlarda bilardo oynuyoruz. Böyle büyük olunca bu bilardo tabii ıstaka ile değil, ayakla ve futbol topları ile oynanıyor. Ayak Bilardosu hakkında detaylı b..

  • JET TV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle 13:15

Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle

Dörtlümüz saklambaç oynarken Kaptan mahallede bir bisiklet yarışının düzenlendiğini duyuran bir afiş görür. Çocuklar yarışa katılmaya karar verir. Tamtam çok isteksiz gözükmektedir. Bu sırada mahallenin şımarık kardeşl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv 35:48

Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv

Chaby Han ile Ali Ertugrul Güney Kore vs. Türkiye challenge yapıyor! Kore ile ilgili akla gelebilecek her soruya Chaby Han ve Ali Ertuğrul tarafından cevap verildi. İki ülkenin yaşam tarzı, yemek kültürü, batıl inançları..

  • JET TV tarafından
  • 200 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hastanelik Oldu 20:13

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hastanelik Oldu

Zerrin Özer, geçtiğimiz hafta Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Düğünden sonra ise, Murat Akıncı ile ilgili ortaya atılan iddialar gündem olmuştu...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'na Şok Yorum 11:21

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'na Şok Yorum

Acun Ilıcalı ile evliliği ile adını duyuran Şeyma Subaşı şu sıralar kitabıyla magazin gündeminde yer ediyor. Cüneyt Özdemir de Şeyma Subaşı'nın çıkan kitabını ti'ye aldı...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan 19:14

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan

Sevgili Başak Karahan ile birlikte yer misin yemez misin challenge yaptık :) Rakam ve harflerle belirlediğimiz çoğununun normalde pek de yemeyi tercih etmeyeceğimiz yiyecekleri :) kavanozdan seçtik ve şansımıza çıkanı ya..

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Çiftnin Boşanma Nedeni İhanet Mi 05:38

Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Çiftnin Boşanma Nedeni İhanet Mi

Aşkları “Ulan İstanbul” dizisinin setinde başlayan ve 3 yıl önce nikâh masasına oturan oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım, tek celsede boşandı. Hakimin, “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine söz al..

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Burçlar Esra Erol  Evlendirme Programında - Morkomedyen 02:05

Burçlar Esra Erol Evlendirme Programında - Morkomedyen

Burçlarımız Esra Erolun sunduğu evlendirme programına katılmış olsaydı neler olurdu bu seferde bunu hayal ettik. kadını ile erkeği ile herkesi ekran başına toplayan bir zamanların gözde programlarından izdivaç programlar..

  • JET TV tarafından
  • 280 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat 02:14

Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat

Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile birlikteliğe başlamıştı. Dünyanın birçok ülkesine giderek aşk dolu pozlar paylaşan çift, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Serfaty ile Günay nişanlandı. Michel, nişan haberi..

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm 23:09

Mia And Me - 2. Sezon 1. Bölüm

Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın? Mia and Me’nin 2. Sezon Centopia’nın sihirli dünyasına, Mia and Me YouTube Resmi kanalına hoş geldiniz! Hadi Mia,Yuko, Mo, Pan Phuddle, Onchao ve TV dizinin diğer tü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 474 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık Ve Yağmur Sarnıç Canlı Yayında Yüzleşti Ortalık Fena Karıştı 38:29

Emre Aşık Ve Yağmur Sarnıç Canlı Yayında Yüzleşti Ortalık Fena Karıştı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan Emre Aşık, Yağmur Sarnıç ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Emre Aşık'ın yaptığı açıklamalar sırasında ise Yaağmur Sarnıç telefon ile canlı yay..

  • BETA tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce