#Adnan oktar’ın yılbaşını erkekler İle kutlaması

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım 04:14

Tuğçe Kandemir - Çeşm-i Siyahım

AŞIK MAHZUNİ ŞERİF'E SEVGİ VE SAYGI İLE... ÇEŞMİ SİYAHIM İşte gidiyorum çeşm-i siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir servetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni..

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise teslim etti 02:22

İnsanlık ölmemiş...Temizlik işçisi, çöpte bulduğu yüklü parayı polise

Osmangazi Belediyesi'nde çalışan 57 yaşındaki Habib Çaylı, temizlik yaptığı esnada bir çöp konteynerinin yakınında poşet olduğunu fark etti. Poşetin içinde para olduğunu gören Çaylı, durumu amirine bildirdi. Çaylı, olay ..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Alkolü Fazla Kaçıran Genç Ayakta Duramıyor 00:06

Alkolü Fazla Kaçıran Genç Ayakta Duramıyor

Arkadaşları ile beraber havuz kenarında içmeye başlayan genç alkolü fazla kaçırınca ayakta durmakta zorlanmış. Genç elindeki içecek ile devrilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da yaraladı 01:54

Husumetlilerini tarayan saldırganlar, yoldan geçen baba ve oğlunu da y

Diyarbakır'da seyyar manavdaki husumetlilerine ateş eden 2 kişi, manavda oturan iki kişi ile o sırada Lunapark 'tan çıkan baba ile 3.5 yaşındaki oğlunu da yaraladı. Polis ekipleri 4 kişinin yaralandığı olaydan sonra kaça..

Kapı kapı gezip cinayet işledi! 02:02

Kapı kapı gezip cinayet işledi!

Erzincan’da 1,5 yıldır eşinden ayrı yaşayan Murat Bulut, önce kayınpederi Ali Kurt'u, daha sonra da arıcılık yapan Mustafa Yılmaz'ı av tüfeği ile vurdu. İki kişiyi öldürüp evine gelen Bulut, 'teslim ol' çağrısına olumsuz..

İki oğlunu vurdu serbest kaldı! 01:20

İki oğlunu vurdu serbest kaldı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Modern Sanayi Sitesi içerisinde meydana gelen ve babanın, iki oğlunu silahla vurarak yaraladığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çocuklardan birinin uyuşturucunun etkisi ile..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

80 yaşındaki annesini öldürdü! 01:36

80 yaşındaki annesini öldürdü!

İstanbul Bayrampaşa'da şartlı tahliye ile içeriden yeni çıkan şahıs, aynı evde yaşadığı annesi ile tartıştıktan sonra 80 yaşındaki annesini evin koridorunda bıçaklayarak öldürdü. Bir süre aranan şahıs, karakola giderek t..

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı 01:42

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre bo..

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü 00:51

Merkez Bankası'nda Görev Değişimi- Dolar Zirveyi Gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'nun görüşmesinin ardından, TCMB'de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası Dolar/TL 9,18 ile yeni zirvesini gördü...

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak 00:32

Artistlik Yaparken Eldeki Şampanyadan Olmak

Kız arkadaşı ile tekne ile denize açıldıktan sonra birde şampanya patlatmak isteyen adam artistik şekilde şampanyayı açmak isteyince hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Kastamonulu Pilot 00:03

Kastamonulu Pilot

Stand-up gösterileri ile binlerce insanın beğenisini kazanan Taner Ayyıldız'ın Kastamonu şivesi ile gerçekleştirdiği pilot anonsunu izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım 03:35

Bilal Göregen - Bahça Duvarından Aştım

Bilal Göregen, Neşet Ertaş'In bahça duvarından aştım türküsünü seslendirdi. Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Öptüm ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig 05:46

Play-off maçında yumruklar havada uçuştu amatörlig

Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için karşı karşıya gelen Aydınspor ile İsabeyli Şırlanspor maçı olaylı bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takımın taraftarları ve futbolcular arasında kavga çıkarken, tekme ve yumr..

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı kamerada 00:44

Tekerlekli sandalyenin kontrolünü kaybeden yaşlı adamı kurtarma anı ka

İzmir'in Bornova ilçesinde, tekerlekli sandalyeyle yokuş aşağı inerken kontrolü kaybeden yaşlı adamı, Berkay Atış kurtardı. Durumu fark edip yola fırlayan Atış, yaşlı adamı durdururken, o anlar güvenlik kamerasına yansıd..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada 00:36

Yabancı uyrukluların tekme tokat kavgası kamerada

Arnavutköy'de yabancı uyruklu iki grubun kavgası cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kavga da iki grubun birbirine kaldırım taşı ile saldırdığı görüldü...

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak 00:48

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak

Uberkuloz adıyla tanıdığımız Berk Keklik, İtalya'ya giderek her Türk gencinin hayalini gerçekleştirdi. 'İtalyanlar ile Terimce konuşmak' açıklaması ile paylaştığı videoda, Fatih Terim'in efsane İtalyanca tiradını İtalyan..

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..