#Adobe audition ses kaydı almak

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Akçak Düşman Al Sana Bomba ! 00:06

Akçak Düşman Al Sana Bomba !

Askerlikte bomba eğitimi vermek ve almak çok zor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

İşte Benim Stilim 110.Bölüm Fragmanı 01:07

İşte Benim Stilim 110.Bölüm Fragmanı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı! 10:46

Simay Tokatlı Dayanamadı ve Tuğçe Ekime El Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'la konsept yapınca Bahar, Tuğçe'nin kombinini kötü bulduğu için konseptinde yer almak istemedi. Simay Tokatlı ise ..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakkabıcıda Tangalı Satış Elemanı Şakası 02:48

Ayakkabıcıda Tangalı Satış Elemanı Şakası

Ayakkabı almak için ayakkabıcıya gelen erkekleri etkileyici bir şaka bekliyor. Ayakkabı satışı için yardıma gelen satış elemanı arkasını döndüğünde olanlar oluyor...

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Bölüm Belgeseli -Bir Evcil Hayvanlar için öldürülen İnsanlar 46:04

Seri Cİnayetleri Şehri İngiltere :İngiltere'nin Karanlık Tabular 2.Böl

İngiltere'nin Karanlık Tabular hayal ailesel suçun en mide bulandırıcı eylemlerinin bazı hikayesini anlatır bir şok, gerçek yaşam suç serisidir. Bu bölüm, ücretsiz kahvaltı için bahis üzerinde onu okul arkadaşı Joshua Da..

  • PengoTV tarafından
  • 1.939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti! 04:25

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Gamze'nin soğuk tavırları nedeniyle ilişkilerine isim koyamayan Enes ondan net bir cevap almak isterken beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Gamze, Enes'..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone (2017) Fragmanı 01:49

Drone (2017) Fragmanı

Sürücü pilotu ve aile üyesi Neil (Sean Bean) kariyerini, banliyö memleketinin konforundan, yurtdışındaki ölümcül, gizli görevleri yürütmek için harcadı. Neil, Pakistan'dan gelen (Patrick Sabongui) esrarengiz bir işadamı ..

İlkay Melis İçin Dövme Yaptırıyor! 04:00

İlkay Melis İçin Dövme Yaptırıyor!

Bir gün önceki tartışma sonrası Melis 'in gönlünü almak isteyen İlkay nasıl bir hamle yapacak...

  • ANKA tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınavda Verilmiş Komik Cevaplar Derledim İyi Seyirler 09:40

Sınavda Verilmiş Komik Cevaplar Derledim İyi Seyirler

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli video çektim puan almak için beyin yakan cevaplar :D..

Don Corleone Gibi Adam Fırtına Kemal 01:47

Don Corleone Gibi Adam Fırtına Kemal

Ayrı Dünyalar filminde kumarda kaybeden Şener Şen, kumarhanenin sahibi Fırtına Kemal'den (Cüneyt Arkın) parasını geri almak için dilenir. Fırtına Kemal'den de Don Corleone gibi bir taktiksel hareket gelir...

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..