#Adobe photoshop cs6 temel eğitimi 1

 İşte Şebnem Özinal'in Son Hali 00:59

İşte Şebnem Özinal'in Son Hali

Şebnem Özinal, bir dönemin en güzel ve en yetenekli oyuncularından biriydi. 'Böyle mi Olacaktı' adlı dizinin kötü karakteriydi... İşte Özinal'in son hali. Şebnem Özinal uzun zamandır ekranlarda görülmüyor. Tiyatroya 1991..

  • ANKA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı yayında! Eve alınan robot hizmetçi ortalığı şenlendiriyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine ..

Türk Komando Eğitimine Katıldım!! 19:30

Türk Komando Eğitimine Katıldım!!

TÜRK KOMANDO EĞİTİMİNE KATILDIM!! videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün İstanbul Şile'de AirSatAcademy de Emekli Sat Komandosu Bülent Kuru'dan Sat Komandosu eğitimi aldık ve videosunu sizler için hazırladık iyi seyirler. ..

  • JET TV tarafından
  • 434 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Renkleri Öğrenelim İzle 02:12

Renkleri Öğrenelim İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, temel renkleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına rahatça otur ve benimle birlikte oyna Bugün renkleri öğre..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Yemin Törenine Gelen Sevgiliye Evlenme Teklifi! 01:31

Yemin Törenine Gelen Sevgiliye Evlenme Teklifi!

Temel eğitimini tamamladıktan sonra yemin eden erlerden Mücahit Yılmaz kendisini bu günde yalnız bırakmayan sevgilisine evlenme teklif etti. Yılmaz'a asker arkadaşları da bu teklifte yardımcı olarak harflerle Benimle Ev..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

İlişki Banu Alkan Film İzle 1:21:20

İlişki Banu Alkan Film İzle

Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yapım Yılı: 1983 Süre: 85 dk Özellikler: 35 mm, Renkli Vizyon Tarihi: Aralık 1983 Ülke: Türkiye Dil: Türkçe Yönetmen: Temel Gürsu ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ego Nedir 01:19

Ego Nedir

Ego, egoizm, bencillik, id ve superego kelimeleriyle ilişkilidir. İd, ego ve süperego insan zihninin katmanlarıdır. Bu katmanlar birlikte yer almalarına karşın farklı düzlemlerde fonksiyon görürler. İd, zevk temelli bir ..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

 Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri 05:42

Fethiye'de Hadise ve Grup Kolpa Konseri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Babadağ teleferik projesinin temel atma töreninde konser veren Hadise, giydiği transparan elbisesi ve yaptığı danslarla yürekleri hoplattı. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesindeki Belceğiz Plajı..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Tiroid Bezi Hastalıkları Nelerdir 00:54

Tiroid Bezi Hastalıkları Nelerdir

Tiroid bezinde işlevsel veya yapısal olarak iki temel gruba ayırabileceğimiz hastalıklar görübilir. Tiroidin aşırı büyümesi veya küçülmesi, tiroid bezinde nodül oluşumu ve benzeri rahatsızlıklar yapısal bozukluklar kapsa..

  • NABIZ tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlişki 1983 Türk Filmi İzle 1:21:20

İlişki 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yıl: 1983 Yönetmen: Temel Gürsu Senarist: Erdoğan Tünaş Yapımcı: Temel Gürsu Oyuncular: Banu Alkan, Faruk Peker, Münir ..

Sümela'nın Şifresi 3 - Necati Hoca'nın Kadın Kaosu 00:50

Sümela'nın Şifresi 3 - Necati Hoca'nın Kadın Kaosu

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imza..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği 00:54

Sümela'nın Şifresi 3 - te Telefon Trafiği

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imza..

PSİKOLOJİ - Ünite 5 Konu Anlatımı 1 10:06

PSİKOLOJİ - Ünite 5 Konu Anlatımı 1

Sosyal psikolojinin temel ilkelerini ve insanların psikolojik ihtiyaçlarına dair başlıca varsayımlarını sıralayabileceksiniz. Sosyal biliş kavramını ve temel prensiplerini açıklayabileceksiniz. Sosyal etki kavramını ve ..

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce