#Adobe photoshop cs6 temel eğitimi 1

Bebeğe Emeklemeyi Öğreten Köpek 00:26

Bebeğe Emeklemeyi Öğreten Köpek

Bu köpeğin verdiği eğitimi her insan veremez...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle 2:07:07

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle

Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir. Fak..

  • Tv Series tarafından
  • 42.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meryem Uzerli Kimdir? 03:52

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel S..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yarışma 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yarışma

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde okulda bir yarışma düzenleniyor. Beden eğitimi dersinde çok güzel oyunlar oynanacak. Bakalım arkadaşlarımız başarılı olacak mı. Kim birinci olacağını çok merak ediyoruz..

Pınar Deniz Kimdir? 02:04

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında Sil Baştan dizisinde ilk oyunculuk ..

Saba Tümer Kimdir? 03:32

Saba Tümer Kimdir?

5 Aralık 1970 tarihinde, Alsancak, İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında annesini kaybetti. Orta dereceli eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesi'nde aldıktan sonra, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi G..

Onur Seyit Yaran Kimdir? 01:29

Onur Seyit Yaran Kimdir?

İngilizce ve Almanca bilen yakışıklı model, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor yöneticiliği okuyor. Onur aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı ve gelecekte oyunculuk eğitimi alıp ismi duyulan bir aktör olmak is..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Arda Kural Kimdir? 02:28

Arda Kural Kimdir?

Arda Kural Kimdir? ile ilgili görsel sonucu Arda Kural 12 Nisan 1980, Yalova, Türk oyuncu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999'da kendi kurduğu Tiya..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Nihal Candan Kimdir? 01:30

Nihal Candan Kimdir?

19 yaşında olan Nihal Candan ‘’İşte Benim Stilim’’ yarışmasında yakaları silktiren ve oldukça agresif tavırlarıyla yıldırarak adını duyuran bir kişidir. Aslen Mersin’li olan Candan; Beykent Üniversitesinde Hukuk Eğitimi ..

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir? 00:48

Çağdaş Onur Öztürk Kimdir?

37 yaşındaki oyuncu Çağdaş Onur Öztürk, yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicil..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Akçak Düşman Al Sana Bomba ! 00:06

Akçak Düşman Al Sana Bomba !

Askerlikte bomba eğitimi vermek ve almak çok zor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi 01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Torununa Kur'an-ı Kerim Dersi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan torununa Kur'an-ı Kerim dersi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, evde torunu Ahmet Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettiği fotoğraf sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip E..

Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var 11:58

Aleyna Tilki Türkan Şoray Kurallarım Var

Aleyna Tilki Kolanya Cumhuriyeti Filminin Galasında Kendisini Prenses İlan Etti Ve Tiyatro Eğitimi de Aldığını Belirterek Kendisine Gelen Oyunculuk Tekliflerini Değerlendirdiğini Söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HAVELSAN'ndan IDEF'e özel ATAK 02:20

HAVELSAN'ndan IDEF'e özel ATAK

ATAK helikopteri pilotlarının eğitimi için üretilen simülatörler, özel bir versiyonla ilk kez 13. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'17) sergilenecek...

Jüri Dinlemeye Doyamadı! Burcudan Müthiş Ses! 12:58

Jüri Dinlemeye Doyamadı! Burcudan Müthiş Ses!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Burcu Yakasız yarışmaya ilk katıldığı gün ses eğitimi aldığını ve sesine güvendiğini söylemişti. Jüri ilk gün çok heyecanlanan Burcu'dan bu..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler 04:50

Futbolcu Olma Hayaliyle Köyden Yeşil Sahalara İndiler

Erzurum'un Çat ilçesinde, köy çocuklarını müzik ve sporla okula kazandıran beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, yetenekli köy çocuklarını profesyonel futbolcu yapmak için yeşil sahalarla buluşturarak farklı bir projeye i..

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir 02:58

Her Başarı Hikayesi Bir Birlikte Başarma Hikayesidir

Beyin felci sebebiyle hareket ve konuşma kabiliyeti çok kısıtlı olan Murta Can Çiçek, Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun oldu. Google'dan da burs alan ilk engelli Türk olan Murat C..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Kaya Sıkıldığını İtiraf Etti 01:53

Hazal Kaya Sıkıldığını İtiraf Etti

Yeni Sezonda yeni bir filmle ekranlara geleceğini söyleyen güzel oyuncu Hazal Kaya daha sonra açıklama yapacağını söyledi. Aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya'ya hadi mutfağa girelim diyenlerden sıkıldığını ama idare ettiğin..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnanç Dünyası 8.Bölüm 35:05

İnanç Dünyası 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Al-i İmran Suresi'nin 133-141. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca İslam dininde çalışmanın önemi ve ailede çocuk eğitimi işlenmektedir...

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Hande Doğandemir Kimdir? 04:09

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara’da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesi bir kamu kurumundan emekli, babası da banka emeklisidir. Ankara’da okuduğu ortaokul ve lisede Fransızca eğitim gördü. Anka..

İnanç Dünyası 38.Bölüm 28:53

İnanç Dünyası 38.Bölüm

Programın 38. bölümünde; Kaf Suresi 16-29. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca din eğitimi konusu işlenmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukların Evreni 2.Bölüm 37:44

Çocukların Evreni 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Çubuk Barajı konu edilmektedir. Programda ayrıca Erdinç Dinçer'in pandomim gösterisi, Erdoğan Okyay ve Rukiye Okyay'ın müzik eğitimi yer almaktadır...