#Adobe photoshop cs6 temel eğitimi 1

Kolpa - Güzeller İçinden Fethiye Konseri 02:31

Kolpa - Güzeller İçinden Fethiye Konseri

Fethiye/Ölüdeniz sky walk teleferik temel atma açılış konseri..

  • ANKA tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017 01:16

Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017

Mercedes-Benz X-Class, gerçek bir Mercedes-Benz'in klasik özellikleriyle - sağlamlık, işlevsellik, güç ve arazi yetenekleri - bir tasarımın, konforun, sürüş dinamikleri ile güvenliğin tipik özelliklerini bir araya getiri..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Amg A 45 4Matic  İsviçre Alpleri'nden Geçen Yolculuğu 01:18

Mercedes Amg A 45 4Matic İsviçre Alpleri'nden Geçen Yolculuğu

ercedes-Benz X-Class, gerçek bir Mercedes-Benz'in klasik özellikleriyle - sağlamlık, işlevsellik, güç ve arazi yetenekleri - bir tasarımın, konforun, sürüş dinamikleri ile güvenliğin tipik özelliklerini bir araya getiriy..

  • BETA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikalı Şener Şen Film İzle 1:28:19

Amerikalı Şener Şen Film İzle

Şerif Gönen'in o yılların Amerikan film, dizi ve diğer kültür ürünleriyle dalga geçtiği parodili bir yapıt. Evde Tek başına, Temel İçgüdü,Özel Bir Kadın gibi filmlere bol bol atıf var. Şener Şen'in az bilinen, televizyon..

  • PengoTV tarafından
  • 5.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty WWII Insider  War Mode Trailer PS4 04:05

Call Of Duty WWII Insider War Mode Trailer PS4

War Mode tasks players in team-driven assault and defend missions for strategic objectives. Get the basics on this Call of Duty®: WWII addition. ( Savaş Modu, oyuncuları takım temelli saldırıda görevlendirir ve stratej..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti 00:22

Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Kastamonu’da inşaat halindeki binanın temel atmasında çalışan inşaat işçisi, başına beton pompasının düşmesi sonucu hayatını kaybetti...

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle 1:25:47

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Hapisten çıktıktan sonra, Çeşme'ye sürgüne gönderilen genç adam, orada bir kıza aşık olur. Bu arada genç adamı takip eden ve öldürmek isteyen bir de kabadayı vardır. genç adam iki olay arasında kalmıştır. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle 1:34:13

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle

Amcası tarafından kandırılan Emrah'ın ailesinin parçalanması anlatan, Nuri Alço ve tecavüzcü Coşkun'un rol aldığı Emrah'ın en popüler ve en meşhur filmi. Tür: Dram Yapım Yılı: 1986 Yönetmen: Temel Gürsu Yapımcı: Fahri İ..

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır 00:59

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır

İlkyardımın temel uygulamaları sırayla ve hızla yapılmalı. Bu uygulamaların ingilizce baş harfleri A, B ve C harflerinden oluştuğu için İlkyardımın ABC'si denir. ► Kanalımıza Abone OL: https://goo.gl/GwjvIg 1 bilgiyi v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Bel ve Göbek Yağlarını Eriten Egzersizler 04:32

Bel ve Göbek Yağlarını Eriten Egzersizler

Doktorum'un bu bölümünde, evde yapacağınız 5 temel egzersiz hareketi ile bel ve göbek evresindeki yağlardan nasıl kurtulacağınız anlatıldı!..

  • NABIZ tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Fibromiyaljinin Belirtileri Nelerdir 02:27

Fibromiyaljinin Belirtileri Nelerdir

Fibromiyalji birçok belirtiyi barındırsa da temel belirtisi ağrıdır. Ağrı bütün vücuda yayılır, özellikle boyun, sırt, bel gibi bölgelerde yoğunlaşır. Fibromiyalji hastalarının çoğunda baş ağrısı ve dikkat eksikliği de v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mers’in Belirtileri Nelerdir 01:18

Mers’in Belirtileri Nelerdir

MERS, bir çeşit soğuk algınlığı virüsüyle oluşan bir hastalıktır. Temel belirtileri halsizlik, iştahsızlık, yüksek ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürüktür. Zamanla solunum yetmezliği, nefes darlığı gibi solunum ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebolanın Belirtileri Nelerdir 00:58

Ebolanın Belirtileri Nelerdir

Ebola, pek çok enfeksiyon hastalığında görülebilecek belirtilerle kendini gösterir. Aniden yükselen ateş, halsizlik, iştahsızlık, vücut ağrıları ve daha sonra ortaya çıkan bulantılar ebolanın temel belirtilerindendir. Ha..

  • NABIZ tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..