#Adrenalin nefes müzik dinle

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video) 04:25

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok - (Official Lyric Video)

Haberin bile yok Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzluğa saplanan bir..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin 04:10

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin

Söz & Müzik: Rıdvan Çıracıoğlu Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Serdar Seki Beni Derde Salan Gelsin şarkı sözleri ile Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin B..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok 04:23

Harun Kolçak - Haberin Bile Yok

Haberin Bile Yok şarkı sözleri ile Bitmedi seni özlediğim geceler Yetmedi aşkı anlattığım heceler Bilmedin hiç yar oldun gönlüme Bir ateş yaktın soğuk mabedime İnkâr edersem seni en büyük günahım olur İhanet onursuzlu..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun 03:47

Tanju Okan - Hayal Olmuşsun

Hayal Olmuşsun şarkı sözleri ile İndirdim duvardan artık resimlerini Titredi ellerim gözümü yumdum Aradım o eski ilk renklerini Sararmış, solmuş, hayal olmuştun Zaman zaman duyarım sesini odamda Kayboluyorsun sana uza..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Barış Manço - Dönence 06:46

Barış Manço - Dönence

Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnız bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler do..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan 03:45

Musa Eroğlu - Banane Bahardan Yazdan

Yolun Sonu Görünüyor Dursun Ali Akınet-Selahattin Aygün Bana Ne Yazdan Bahardan Bana Ne Borandan Kardan Aşağıdan Yukarıdan Yolun Sonu Görünüyor Geçtim Dünya Üzerinden Ömür Bir Nefes Derinden Bak Feleğ..

  • W tarafından
  • 2.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu görülmeye değer! Böylesi görmediniz ! 05:37

Bu görülmeye değer! Böylesi görmediniz !

Bu adamlar Kafesin içinde ışık şova Motorla hız katınca ilk görüşte nefes kesen ve heyecan dolu gösterinin katılımcılara endişe ve korku veriyor. bu da onların mutlu olmasını sağlıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye 51.Bölüm Fragmanı-Çapraz Düellolar 01:15

O Ses Türkiye 51.Bölüm Fragmanı-Çapraz Düellolar

O Ses Türkiye 51. Bölüm Tanıtım Fragmanından en özel kareler sizlerle.Yine nefes kesen muhteşem performanslar sizleri bekliyor.İyi seyirle.....

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiğit Okan - Gök Kubbe 03:50

Yiğit Okan - Gök Kubbe

Yalnız kaldığım günlerde Kıymet bilmeyen kişilerden Nefes alamadığım gecelerden Seni düşledim Nefes nefesime Şimdi bu cezaysa yine bana dön Sura üflendiği anda yine bana dön Baharın tüm yoluna sana NAKARAT (2x) ..

Survivor 2017 27. Bölüm Fragman - Dokunulmazlık Oyunu 01:07

Survivor 2017 27. Bölüm Fragman - Dokunulmazlık Oyunu

25 Şubat 2017 tarihinde televizyonlarda yayınlanacak olan yarışmanın tanıtım videosu.Dokunulmazlı oyununu ünlüler mi kazanacak gönüllüler mi?Survivor adasında Nefes kesen bir düello bu akşam sizleri bekliyor...

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce