#Adı

Mustafa Topaloğlu Ağzına Fildişi Taktırdı!! 02:19

Mustafa Topaloğlu Ağzına Fildişi Taktırdı!!

Uzaylılarla adı sıkça anılan Mustafa Topaloğlu ile ilgili yine sıradışı bir haber...

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Yedi kadın Antarktika misyonuna hazırlanıyor 01:08

Yedi kadın Antarktika misyonuna hazırlanıyor

Antarktika kıtasını bir uçtan diğerine yürüyerek geçmeyi planlayan yedi İngiliz kadın asker, bu zorlu sınava Norveç'te hazırlanıyor. Eylül ayında başlayacak olan misyona 'Buz Kızları' adı verildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina) 03:52

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina)

Şarkıyı söyleyen Rumeli Orhan Kemal - Klipte oynayan kız Bulgaristan Sofyalı adı Katerina Hırvatistan Zagreb'te yaşıyor şu anda..Kendisi profesyonel bir dansçı ve grubu vardır. Müzikte hafif senkron kayması olabilir mazu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Şimsek Türkçe Dublaj (1986) 1:20:55

Kara Şimsek Türkçe Dublaj (1986)

Kara Şimşek (İngilizce adı: Knight Rider), 1982-1986 yılları arasında ABD'de yayınlanan ve Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanarak popüler olmuş televizyon dizisi.TRT tek kanallıyken ekrana gelen dizi 90 ..

  • Tv Series tarafından
  • 33.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!! 03:58

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak Çifti İşleri Azaldı Diye Dava Açtılar!

Son günlerde adı İbrahim Kutluay'la aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti haklarında asılsız haber yapıp ticari kazanca engel teşkil ettikleri iddiasıyla bazı gazetelere manevi tazminat davası a..

  • ANKA tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Sabancı Bu Kez İşiyle Gündemde! 05:08

Hakan Sabancı Bu Kez İşiyle Gündemde!

Adı hep çapkınlıkla anılan ve özel yaşantısı hep konuşulan bir isim olan Sabancı veliahtı ünlü playboy, bu defa yeni açtığı şirketin başarısıyla gündeme geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı 21:27

Transformice Oynuyoruz Ep 1 Oyun Tanıtımı

Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere oyun tanıtım videosu çektim oyunumuz online chet oyunudur global kapsamında eğlence strateji oyunudur iyi seyirler Adı= Tranformice.com..

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Burun Eti Ameliyatı 02:00

Burun Eti Ameliyatı

Burun etleri ya da konka adı verilen yapılar, herbir burun boşluğunda üçer adet bulunan anatomik yapılardır. Burun içerisine lineer akımla giren havanın dönderilerek arıtılması, ısıtılması ve nemlendirilmesi görevlerinde..

  • SAGLIK tarafından
  • 4.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim Sunucusu Öykü Serter Kazancını Açıkladı! 03:52

İşte Benim Stilim Sunucusu Öykü Serter Kazancını Açıkladı!

Adı İşte Benim Stilim'le anılan ve tv programlarının en çok aranan sunucularından olan Öykü Serter kendisiyle ilgili bilinmeyenleri ve merak edilenleri açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teletabıler 13:10

Teletabıler

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi.Teletabiler (özgün adı: Teletubbies), çocuklar için yapılmış bir televizyon dizisidir. Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuş animasyona benzer birçok kavramın olduğ..

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Kahpe Seni! 01:40

Kahpe Seni!

Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü. Filmin Adı: Suçsuz Firari Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deist Var Dediler Geldik - Mehmet Yıldız 19:49

Deist Var Dediler Geldik - Mehmet Yıldız

Toplumun birçoğunun kafasında Deizm adı verilen iman zafiyetinden kaynaklanan hastalıklar mevcut. Bu hastalıklar birçok insanın kafasında yer etmiş ve etmektedir. İyi Seyirler.. Kanalıma abone olmayı unutmayın...:)..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Cilvelenme Kız Kemal Sunal 02:48

Cilvelenme Kız Kemal Sunal

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Al..

İnsanlar Gibi Davranıyo :) 02:36

İnsanlar Gibi Davranıyo :)

Genelde Shrek Adı verilen bir türdür. Biraz maymuna benzer. Tıpkı bir insan gibi uzatılanı eliyle alıyo ve çatalla yemek yiyo...