#Adı

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:15

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Goldbergs 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm adı: O Captain! My Captain! Yeni bölüm:2 Ocak Pazartesi 2017 The Goldbergs Dizi Özeti: 80'leri kendine fon yapan dizi, 3 çocuk ve bir dededen oluşan bir..

  • Cowboy tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:20

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Brooklyn Nine-Nine 4. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm adı The Fugitive Pt. 1 New York City'de bir grup dedektifin çevresinde geçen dizi, aktüel kamera yöntemi ile çekiliyor Brooklyn Nine-Nine 4x11 Pr..

  • Cowboy tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Evlisi Benim Olacaksın  Filiz Akın & Önder Somer 01:25

Ne Evlisi Benim Olacaksın Filiz Akın & Önder Somer

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film..

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

15 Temmuz En Uzun Gece 30:39

15 Temmuz En Uzun Gece

15 Temmuz bir milletin yeniden dirilişi için verdiği mücadelenin adı oldu. Bu gece nice kahramanlıklar yaşandı. Bir millet vatanına, ülkesine, birliğine ve dirliğine sahip çıktı. En uzun gecede yaşanan kahramanlıkları an..

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie  Robo Zor Durumda 03:55

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Robo Zor Durumda

Doktor Mac Wheelie'nin artık yardımcı bir robotu var. Adı da Robo. Bugün bozuk bir arabayı tek başına tamir etmek istiyor. Ne yazık ki bunu başaramıyor. Ama sorun değil; Doktor Mac Wheelie'nin yardımıyla bunu başarabilir..

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

Necati Şaşmaz Kimdir? 04:29

Necati Şaşmaz Kimdir?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adın..

Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday Summation 21:05

The Big Bang Theory 10.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Holiday S

KARŞIT DÜNYALAR ÇARPIŞINCA... En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla karşılaşınca ne yaparlar? The Big Bang Theory, işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlam..

  • Tv Series tarafından
  • 3.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce