#Adı

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zerrin Özer Son Mektup 05:53

Zerrin Özer Son Mektup

Zerrin Özer - Son Mektup Albüm Adı : Nostaljik Parçalar Düzelten : felucia etd : Zerrin Özer dinleyin Yazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun ..

Seni Canımdan Çok Seviyorum 02:02

Seni Canımdan Çok Seviyorum

Filmin Adı: Affedilmeyen Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Bar Kızıyım Ama Kiralık Kadın Değilim! 02:08

Bar Kızıyım Ama Kiralık Kadın Değilim!

Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum 02:30

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Lütfen Hayranlığımı Kabul Ediniz 01:39

Lütfen Hayranlığımı Kabul Ediniz

Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1965..

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık 01:57

Ne Ettiysen Sen Ettin Bana Sadri Alışık

Filmin Adı: Efkarlıyım Abiler Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sadri Alışık, Filiz Akın, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 2:12:23

Sihirbazlar Çetesi Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Karizmatik Atlas (Jesse Eisenberg) tarafından yönlendirilen sihirli süper grup Mahşerin Dört Atlısı yüksek teknolojili sihirbazlık gösterileri sergilemektedir. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 35.856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Rafet El Roman'a Arabasının Anahtarını Unutturan Güzel Kim? 02:48

Rafet El Roman'a Arabasının Anahtarını Unutturan Güzel Kim?

Adı Tuvana Türkay ile aşk dedikodularına karışan Rafet El Roman istanbul gecelerinde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şey Usta Şey İşte Şey 00:58

Şey Usta Şey İşte Şey

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik 01:40

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik

Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Çocuktan Al Haberi 04:19

Çocuktan Al Haberi

Parla Şenol & Fatma Girik. Filmin Adı: Çöpçatan Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Eşref Kolçak, Fatma Girik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Hizmetçi Adayı Fatma Girik 02:36

Hizmetçi Adayı Fatma Girik

Filmin Adı: Bulunmaz Uşak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Göksel Arsoy, Fatma Girik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı:1963..

Kardeşin Senin O 03:04

Kardeşin Senin O

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Fil..

Evlilikte Şansın Varsa Çekersin, Şansın Yoksa Gene Çekersin 03:07

Evlilikte Şansın Varsa Çekersin, Şansın Yoksa Gene Çekersin

Filmin Adı: Çöpçatan Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Eşref Kolçak, Fatma Girik..

Romantik Ve Hassas Kalbin Titredi 01:11

Romantik Ve Hassas Kalbin Titredi

Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Küçük Yıldız Parla Şenol 01:01

Küçük Yıldız Parla Şenol

Birbirlerine darılan karı kocayı barıştırmak için uğraş veren küçük bir kızın hikayesi. Filmin Adı: Çöpçatan Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Eşref Kolçak, Fatma Girik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

En Tehlikeli Cinler  Zuzula Cin Kabilesi 09:05

En Tehlikeli Cinler Zuzula Cin Kabilesi

Zuzula Cinleri. Şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir cin kabilesidir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı bile geçmez. Hatta bazı kaynaklarda s..

  • ZULMA tarafından
  • 4.686 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadın Parası Yemeye Dayanamamak 01:27

Kadın Parası Yemeye Dayanamamak

Filmin Adı: Kanlı Para Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Kadir İnanır, Ekrem Bora Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..