#Adı

Sadri Alışık Dekolte Yakalanırsa 00:32

Sadri Alışık Dekolte Yakalanırsa

Filmin Adı: Bekar Odası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sadri Alışık, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1967..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Sadri Alışık Firar 00:34

Sadri Alışık Firar

Filmin Adı: Benimle Evlenir Misin? Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Sadri Alışık, Sevda Ferdağ Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968..

Kemal Sunal Kadınlar Hamamı'nda 01:20

Kemal Sunal Kadınlar Hamamı'nda

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet..

Her Gün Şeftali Yersen Bıkmaz Mısın 01:11

Her Gün Şeftali Yersen Bıkmaz Mısın

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz..

Aç Gözünü Doldur Keseni 00:45

Aç Gözünü Doldur Keseni

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük..

Kara Murat'tan Muhteşem Düello 04:03

Kara Murat'tan Muhteşem Düello

Filmin Adı: Kara Murat Devler Savaşıyor Yönetmen: Natuk Baytan..

Kara Murat Atlar Zıplar Uçar 01:28

Kara Murat Atlar Zıplar Uçar

Filmin Adı: Kara Murat Ölüm Emri Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Feri Cansel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek 01:27

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek

Filmin Adı: Kara Murat Denizler Hakimi Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Sevda Karaca Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Evvela Çizmelerimi Çıkarın 00:33

Evvela Çizmelerimi Çıkarın

Filmin Adı: Kara Murat Ölüm Emri Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Feri Cansel..

Münir Özkul & Perran Kutman 00:48

Münir Özkul & Perran Kutman

Filmin Adı: Gırgıriyede Cümbüş Var Yönetmen: Temel Gürsu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Münir Özkul, Perran Kutman..

Kemal Sunal 01:18

Kemal Sunal

Aziz Nesin'in aynı adlı kitabından uyarlanan Zübük filminde Kemal Sunal uyanık bir siyasetçi portresini canlandırıyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal..

Gülşen Bubikoğlu  Tarık Akan 01:06

Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Sadri Alışık 00:52

Sadri Alışık

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Müjde Hanım Orada Mısınız 01:15

Müjde Hanım Orada Mısınız

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Bu Zavallı Kadın Düşmesin De Ne Yapsın 02:23

Bu Zavallı Kadın Düşmesin De Ne Yapsın

Filmin Adı: Söz Müdafanın Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ediz Hun..

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir 02:34

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir

Filmin Adı: Canım Oğlum Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Yalçın Dümer, Hülya Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1987..

Cüneyt Arkın'dan İlyas Salman'a Nişan 01:35

Cüneyt Arkın'dan İlyas Salman'a Nişan

Filmin Adı: Baskın Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Cüneyt Arkın, Necla Nazır Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..