#Adını bilen yazsın

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Orkun Işıtmak'a Ağda Yaptı 11:11

Murat Boz Orkun Işıtmak'a Ağda Yaptı

Janti , Gün Ağardı , Adını Bilen Yazsın gibi şarkıları , O Ses Türkiye'de jüriliği ve Dönerse Senindir filmi ile tanınan Murat Boz ile çok eğlenceli , komik bir challenge yapan Orkun Işıtmak'ı izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Füsun Önal Ah Nerede 02:50

Füsun Önal Ah Nerede

ah ah... erde biraktim kalbimi bilmem ah nerede vah nerede erde unuttum kalbimi acaba ah nerede vah nerede bir bulabilsem ah nerede e olurdu yerinde duraydi daha dun kalbim suradaydi ah nerede vah nerede erde ..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Ece Gürsel Ft. Dj Sözden  Boş Duvarlar Teaser 00:44

Ece Gürsel Ft. Dj Sözden Boş Duvarlar Teaser

Bizde sevdik bir zamanlar Kaç kere düştük aynı hatalara Yüreği olmayanı unut gitsin Adını yazsın boş duvarlara..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler 03:14

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler dinle Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler ş..

  • Candy tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım

Ferman Toprak - Hayatı Tespih Yapmışım Aşktan Ölen Tekrar Ölmez Diyorlar Kırılan Kalp Tekrar Sevmez Diyorlar O Gitti Bir Daha Gelmez Diyorlar Söylesene Söyle inanayım Mı Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum Adını Duy..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.151 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece 1:03:37

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..