#Af ve ceza

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı 00:10

Bülent Arınç'ın FETÖ'den Tutuklanan Akrabası Serbest Bırakıldı

TBMM eski Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın eşinin amcasının oğlu olan ve yaklaşık 1.5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında cezaevinde tutuklu bul..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi 01:03

Altan Kardeşler Ve Nazlı Ilıcak'a Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Fethullah Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan gazeteci Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile akademisyen Mehmet Altan'ın da aralarında olduğu altı sanığa anayasayı ihlâl suçundan ağırlaştırılmış müeb..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..

Otomobilin üst geçitte ne işi var- 01:36

Otomobilin üst geçitte ne işi var-

ÜST GEÇİDE BIRAKIP KAÇTILAR..ADANA'DA AKILALMAZ BİR OLAY YAŞANDI..ARABALARIYLA OTOYOLDAN DEĞİL DE YAYA ÜST GEÇİDİNİN MERDİVENLERİNDEN İLERLEMEK İSTEYEN İKİ ARKADAŞ KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YEMEMEK İÇİN ÜST GEÇİT KORKUL..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Liselilerin Dayak Cezalı Ülke Bayrağı Bilme Oyunu 00:53

Liselilerin Dayak Cezalı Ülke Bayrağı Bilme Oyunu

Teneffüste canı sıkılan liselilerin dayak cezalı ülke bayrağı bilme oyununu izliyoruz. Bilemeyene ceza biraz dayak... Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Peluş Ayı Başına İş Açtı 02:09

Peluş Ayı Başına İş Açtı

İSTANBUL'DA YAŞAYAN METİN ERDAĞI, ANTİKA PAZARINDAN ALDIĞI OYUNCAK AYIYLA BİRLİKTE EVİNE GİDİYORDU, YOLDA HIZ SINIRINI AŞIP CEZA YEDİ.. O CEZA KAĞIDI EVE GİDİNCE BAKIN BAŞINA NELER GELDİ....

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

Trafikte Tehlikeli Drift Şov 00:33

Trafikte Tehlikeli Drift Şov

Kadıköy Suadiye sahil yolunda bir sürücü, keskin virajda tehlikeli driftle hem kendi canını hem de başkalarının canını tehlikeye soktu. Yaptığı tehlikeli şovu hem aracına koyduğu kamerada kaydeden hem de arkadaşına görün..

  • PITIRCIK tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Farenin Vizyonunu... hahahah 00:35

O Farenin Vizyonunu... hahahah

Fakirin evine hırsız girmiş üstüne kapıyı kitleyin acından ölsün demiş Fare kendi girmemiştir başka evde yakalanıp ceza diye atmışlardır..

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu! 02:23

Bilerek Bikinisini Açtı Sonu Kötü Oldu!

ABD'de düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie'nin maç sırasında sütyeni düştü. Eva Marie'ye 30 maç men cezası verildi ABD Kalifornia'da düzenlenen güreş turnuvasında 32 yaşındaki Eva Marie isimli kadın gür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı, Survivor Ekibinin Sıradışı  Fatih Kararını Açıkladı!! 02:25

Acun Ilıcalı, Survivor Ekibinin Sıradışı Fatih Kararını Açıkladı!!

Survivor 2017 yarışmacısı Fatih'in agresif hareketlerinden dolayı,Survivor ekibinin uyarı için verdiği kararı açıkladı.Fatih e son bir uyarı olarak takımının kazandığı ilk ödülden,faydalanmaması kararı açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu 07:52

Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu

Dünyaca tanınmalarının sebebleri, işlerinden ziyade hırslarına yenilip hileler yapmalarına neden olup bağlı bulundukları spor organizasyonlarından men edilmelerine sebeb olan davranışlarıdır...

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa! 08:35

Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa!

Deniz Seki'yi ceza evinde ziyarete giden Gülben Ergen başbaşa verip ağladılar...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 80 . Bölüm 2 . Fragmanı

Türk'e Pusu Kurulmaz Türk'den İntikam Alınmaz Türk'e ceza Kelismez...