#Af ve ceza

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle 1:00:57

Sihirli Annem 7.Bölüm Dizi İzle

Dudu yaptığı kötü sihirlerin sonucunda sürekli Perihan'dan ceza alır.Betüş'ün karşı komşusu Avni perilerin varlığını bilmektedir ve sürekli onları dürbünle izlemektedir. Bu nedenle eşi Suzan'la sürekli sorunlar yaşar...

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Milan 4 - 0 Palermo  Maç  Özeti  05:50

Milan 4 - 0 Palermo Maç Özeti

09/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 31. Haftasında Oynanan Milan – Palermo maçında; Ev sahibi Milan konuk ettiği Palermo karşısında ilk yarısını 3-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skorunu pekiştirerek 4-0 yapan ..

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Shots Fired Season 1 Ep. 6 00:50

Shots Fired Season 1 Ep. 6

Küçük bir Güney kasabasında ırk yüklü atışların tehlikeli sonuçlarını inceleyen SHOTS FIRED, neden bitti ve kim yapmış? Olan dramatik bir yeni olay serisidir. Gina Prince-Bythewood'dan ( Işıkların Ötesinde Arılar'ı..

Çelik - Benimle Evlenir Misin 04:00

Çelik - Benimle Evlenir Misin

Karmakarışığım, hatta yarı ölü sayılırım, Hoş biraz da sarhoşum, inan ki dahası var, Aşk sarhoşuyum, sarhoşa ne yazar, Bir sen yazarsın sen, yazarsan sen yaz sen Ne yazarsan yaz sen, İster öyle, ister böyle yaz, ..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An! 00:23

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An!

Akhisar Belediyespor atağında Sokol Cikalleshi Kasımpaşa ceza sahasının içinde yerde kaldı. Akhisarlı oyuncular penaltı beklerken hakemin kararı devam oldu...

Yanlarken Polise Yakalanmak 06:59

Yanlarken Polise Yakalanmak

trafik canavarları yanlarken polis durduruyor uyarısını yapıyor insaniyetli davranıp ceza yazmıyor ve sonuç aynı canavarlığa devam. bunlar resmen trafik teröristi..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niskanen, Crosby Yüzünü Çapraz Kontrol Ettikten Sonra Attı. 02:15

Niskanen, Crosby Yüzünü Çapraz Kontrol Ettikten Sonra Attı.

Matt Niskanen'in karşısında Sidney Crosby'yi çapraz kontrol etmek için beş dakika büyük bir ceza aldığını görün...

 Herşeye Burnunu Sokan Adam 2 02:33

Herşeye Burnunu Sokan Adam 2

Çetin Çiftçioğlu Usta'nın kendi kanalına yüklediği Herşeye Burnunu Sokan Adamın yeni bir bölümü.Valla işte ekonomik kriz efendim?Kalkıp da Hagi ye 6 maç ceza verilir mi abicim ya.....

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unutulmayan Film Replikleri 1 00:26

Unutulmayan Film Replikleri 1

1939 tarihli gone with the wind filminde geçmiş ve sinema tarihinin unutulmayan film replikleri sırasında ilk sıraya yerleşmiştir. Filmle beraber romanın da en meşhur cümlesiymiş. Hatta stüdyo bu repliği değiştirmek iç..

  • REPLİKLER tarafından
  • 1.506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana 04:08

Candan Erçetin - Söz Vermiştin Bana

Söz vermiştin bana Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın..

 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

Çin'li Turistin 10 Milyon Yıllık Dikiti Tekmeleyip Tarihe Gömmesi 00:26

Çin'li Turistin 10 Milyon Yıllık Dikiti Tekmeleyip Tarihe Gömmesi

Çin'in Guizhou eyaletinin güneybatısında bulunan Qianlong Mağarasını ziyaret eden Çinli turist kasıtlı olarak tekmelediği dikiti tarihe gömmüş. Turistin diki tekmeleme anı güvenlik kameralarına böyle yansımış. Turist, bu..

  • JET TV tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı 00:52

Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Davasında 7 Kişi Tutuklandı

Mardin´in Derik ilçesindeki hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk davasında mahkemeye çıkarılan faillerden 7’si tutuklandı. Sabah saatlerinde Mardin Adliyesi’ne sevk edilen 29 kişiden 17 kişi savcıl..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük 02:01

Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük

Emniyet kemeri hayat kurtarıyor Ancak bunun farkında olmayan sürücülerin sayısı hala fazla. Emniyet ve Jandarma ekipleri denetimleri sıklaştırdı. 81 ildeki denetimlerde yaklaşık 30 bin sürücüye ceza kesildi. Sürücüler k..