#Af ve ceza

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek 00:18

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek

Tuzla'da maske takmadığı için polisler tarafından durdurulup ceza yazılmak istenen motorlu kurye , Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturmuştu...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deli Yürek 38. Bölüm İzle 50:56

Deli Yürek 38. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 39. Bölüm İzle 1:00:13

Deli Yürek 39. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 40. Bölüm İzle 55:23

Deli Yürek 40. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi 00:18

İşini Eğlenerek Yapan Trafik Polisi

Yol kenarına park eden araçlara ceza yazarken kameraya alınan trafik polisinin işini severek yaptığı ve bu işten keyif aldığı oldukça belli.....

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Deli Yürek 41. Bölüm İzle 53:26

Deli Yürek 41. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.386 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar 01:42

Diyarbakır'da engelli derneğinde içkili alem yaptılar

Diyarbakır’da kısıtlama saatinde bir engelli derneğinde 9’uncu kez alkollü eğlence yapıldığı ihbarı alan polis zabıta ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenledi. Kısıtlama saatinde 9’uncu kez düzenlenen baskında yine..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı 01:05

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı

Adana'da otomobilinin arka koltuğuna motosiklet yükleyerek sol kapısı açık şekilde trafikte ilerleyen sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Mithat Özsan Bulvarı'ndan şehir merkezi yönüne doğru arka koltuğuna yüklenen motos..

  • JET TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp etti 01:28

Muayenesiz araçla yakalanan ehliyetsiz sürücü basın mensuplarını darp

Aksaray’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve denetimde muayenesiz araçla ehliyetsiz olarak yakalanan sürücüye ceza yağınca sinirlenerek olay yerinde görüntü almak isteyen basın mensuplarının kamerasını kırıp muhabirl..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakaret davasında karar çıktı 01:27

Hakaret davasında karar çıktı

BAZLAMA SURAT DAVASINDA KARAR ÇIKTI..OYUNCU HANDE ERÇEL'E 'BAZLAMA SURAT' DİYEN LÜTFÜ ALP KILINÇ, HAKARETTEN SUÇLU BULUNDU. SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN ÖDEYECEĞİ CEZA MİKTARI DA BELLİ OLDU.....

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Ufuk Yıldırım - Bebeğim 04:41

Ufuk Yıldırım - Bebeğim

Ufuk Yıldırım - Bebeğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözlerim tükendi bu akşam Neden Allah’ım bu ceza Bedenim donuk ellerim soğuk Ayrılık var yine yalnızım Sen sevdiğimdin bebeğimdin Neden ayrıldık Sen tutamadığım çiçeği..

Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 02:40

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının yükseldiğine dikkat çektiği Gaziantep’te çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Polis ekipleri, cadde ve sokaklarda kurallara uymayıp, nizami maske takmayanlara cezai işlem uy..

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişilere Operasyon! İşte Görüntüler 01:30

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişiler

Asayiş Şube Polis Ekiplerinden Koronavirüs Kurallarına Uymayan Kişilere Operasyon! İşte Görüntüler, Asayiş Şube Polis Ekipleri Kumar Oynayan Kişilere Ceza Yağdırdı! İşte Görüntüler..

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı 01:04

Soğan Alma Bahanesi Cezadan Kurtaramadı

İstanbul’da sahilde denetime çıkan polis kısıtlamaya uymayan 52 kişiye 180 bin lira ceza uyguladı. Yine birbirinden ilginç bahaneler vardı...