#Afrin Şehidi astsubay Ömer bilal akpınarın ağlatan vasiyeti haber izle

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz 07:25

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz

Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın evine haciz gönderdiler... Vicdanları sızlatan harekete, tüm Türkiye'den tepki yağarken ''Söylemezsem Olmaz'' masası da sessiz kalmadı... Şehit Musa Özalkan, bıraktığı vasiyeti ile yürekle..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, Bu Afrin operasyonu var ya, işte bak millet aynen 15 Temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor. dedi...

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı 02:11

Motosiklet Tutkunları Afrin Şehitlerini Andı

Türkiye Motosiklet Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye genelinde Afrin Şehitlerine Saygı ve Mehmetçik'e Destek Sürüşü dü..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağa Arındırılmalıdır 01:05

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır. dedi...

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap 01:17

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskitler'de araç lastiği satan esnafı ziyaret etti. Esnafın Bizi de Afrin'e götür demesi üzerine Erdoğan: Nereye gitsem evelallah bu Kemal'in takımı bir kenara herkes bizi de Afrin'e..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Afrin Operasyonu Için Fetih Suresi Okudular 07:01

Afrin Operasyonu Için Fetih Suresi Okudular

Kocaeli'de yaşayan hafız, imam ve öğrenciler Afrin'de bulunan askerlere manevi destek olmak amacıyla Fetih suresinin seçili ayetlerini okudu. Yapımcılığını Sezai Uzuner'in çekimlerini de Mehmet Çakmak ve Ali Gürbey Hafta..

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

Zeytin Dalı Harekatı Afrin İlçe Merkezi Sınırları İçine Girdi 01:23

Zeytin Dalı Harekatı Afrin İlçe Merkezi Sınırları İçine Girdi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Şavarighat El Caviz ve Melkiye köylerini YPG/PKK-DEAŞ'tan arındırarak, Afrin ilçe merkezi sınırları içine girdi...

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor 03:24

Afrin’den Yeni Görüntüler Pkk Yine Sivilleri Kalkan Yapıyor

Sivil halk Afrin'den çıkmaya devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'den çıkmaya çalışan sivilleri engellediği yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde teröristlerin kentten çıkmaya çalışan sivilleri silah zoruyla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'in 4'te 3'ünde Kontrolü Sağladık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Afrin meselesini büyük ölçüde çözmüş durumda. Şu ana kadar Afrin bölgesinin 4'te 3'ünde kontrolü sağladık. dedi...

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu... 03:08

İbrahim Karagül: Afrin Zaferinin En Önemli Sonucu...

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te Afrin Özel Programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Afrin operasyonunun en önemli sonucunun Türkiye'nin bir terör örgütü üzerinden tehdit edilemeyeceğinin görül..

Afrin Bugün Daha Huzurlu 00:45

Afrin Bugün Daha Huzurlu

TSK ve ÖSO Afrin'in merkezini teröristlerden temizledi. TSK sosyal medya hesabından 'Afrin bugün daha huzurlu' başlığıyla bir video paylaştı. TSK'nın videou büyük beğeni topladı...

Afrin’de Teröristlere Ait Sığınakta Mühimmat Ele Geçirildi 00:46

Afrin’de Teröristlere Ait Sığınakta Mühimmat Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de yapılan arama tarama faaliyetinde teröristlere ait iki ayrı sığınakta muhtelif silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini bildirdi. TSK, sosyal paylaşım sitesi Twitter..

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor 00:55

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor

TSK ve ÖSO Afrin dağlarında teröristlerin izlerini siliyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin Afrin ilçe merkezi ve beldelerinde arama tarama çalışmalarını sürdürüyor...

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı 00:31

Afrin'de ki Mehmetçiğimiz Yerli Whatsapp Kamapp'ı Kullanmaya Başladı

Afrin'de Gören Yapan Askerlerimizin Kamapp Yoluyla Bize Gönderdikleri Videoda Yerli Silahlar Kullanılarak Terörist Avına Devam Ediyorlar. Katme köyünde YPG cephaneliği vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Af..

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan  Koşarak Şehadet Şerbetini Içmeye Gitti 01:34

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan Koşarak Şehadet Şerbetini Içmey

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın başkentin Sincan ilçesindeki babaevinde yas var...

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor 01:45

Türk Obüsleri Afrin'de Fırtınalar Estiriyor

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'ye taciz atışları yapan Afrin'deki PYD/PKK hedeflerini fırtına obüsleriyle sabah saatlerinden bu yana vurmaya devam ediyor. Fırtına obüslerinin Afrin hedeflerini vurması anbean görüntülen..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

Afrin Operasyonunda Ölen Pyd Ypg'lilerin Cenaze Töreni 00:49

Afrin Operasyonunda Ölen Pyd Ypg'lilerin Cenaze Töreni

Afrin Operasyonunda Ölen Pyd Ypg'lilerin Cenaze Töreni İzle..

Bordo Bereliler Afrin Filmi Tanıtıldı 04:59

Bordo Bereliler Afrin Filmi Tanıtıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çekilen ‘Bordo Bereliler Afrin’ filmi tanıtıldı...

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte 01:44

Afrin Hattındaki Muhaliflerin Elleri Tetikte

Suriyeli muhalifler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör örgütü PYD/PKK’nın işgalindeki Afrin bölgesine gerçekleştireceği harekat için elleri tetikte bekliyor...

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..