#Afrindeki terörün kaynağı bir haber izle

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

Beyoğlu'nda bir polis memuru ölü bulundu 04:05

Beyoğlu'nda bir polis memuru ölü bulundu

Beyoğlu Gümüşsuyu’ndaki bir binanın ikinci katında güven timlerinde görevli olduğu öğrenilen 30 yaşındaki polis memuru, tek başına yaşadığı evin banyosunda ölü olarak bulundu. Vücudunda herhangi bir darp ve kesici aletle..

Valiz içinde kaçak geçiş denemelerine bir örnek daha 00:25

Valiz içinde kaçak geçiş denemelerine bir örnek daha

Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Gürcistan uyruklu bir şahsın taşıdığı valizde Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışan bir kadın yakalandı...

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza 02:42

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza

E-5’te aynı mevkide bir saat içerisinde ikinci zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan bir araç önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi...

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı bir halde yaşıyor 05:43

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı

İstanbul’da geçtiğimiz Ocak ayında park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisinde bulunan 85 yaşındaki kadını fark etmeyince akıl almaz bir kazaya neden olmuştu. Çekicinin kaldırdığı araçta..

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu 03:28

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu

Esenler’de bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını henüz bilinmeyen bir sebeple silahla vurdu. Olay yerinden kaçan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı 02:31

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı

Merter'de durakta bir metrobüsün başka bir metrobüse arkadan çarptığı kazada 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle aksayan metrobüs seferleri, araçların kaldırılmasıyla normale döndü...

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü 04:33

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü

Sezon açıldığından bu yana el yakan hamsi fiyatları, denizlerde hamsinin bollaşmasıyla bir günde düştü. Bir günde kilosu 40-50 lira arasında satılan hamsi 20 liraya düşerken, yıllardır görülmeyen kofana balığı da Beylikd..

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor. 01:17

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nden açıklama geldi. Koronavirüs salgınında, Avrupa’yı çok zor bir 6 ayın beklediği belirtildi. Ayrıca Türkiye'de de kullanılan bir koronavirüs ilacının hastalara verilmemesi istendi...

İstanbul'da bir cesur İtalyan! 02:31

İstanbul'da bir cesur İtalyan!

ŞİMDİ, İŞ İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA GASP DEHŞETİ YAŞAYAN CESUR BİR İTALYANLA TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ... BİR ARKADAŞININ DÜKKANINDA SALDIRIYA UĞRAYAN İTALYAN İŞ İNSANI, GASPÇIYA DİRENDİ. BAKIN ONU NASIL PİŞMAN ETTİ...

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu 03:19

Sultangazi’de yol verme kavgasında 17 yaşında bir genç vuruldu

İstanbul Sultangazi’de emniyet görevlisi bir bekçi, başka bir aracın sürücüsüyle yol verme tartışmasına girdi. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine 17 yaşındaki Enes Seydanoğlu bacağından vuruldu. Polis, Seydano..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitirdi 01:20

İETT otobüsü Beşiktaş’ta bariyerlere çarptı, bir yolcu yaşamını yitird

İstanbul Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği çift katlı İETT otobüsü bariyere çarptı. Bariyerlerin ok gibi saplandığı otobüsteki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Kaza anı, otobü..

Bir garip kedi kurtarma operasyonu! 01:09

Bir garip kedi kurtarma operasyonu!

ANTALYA'DA SIRADIŞI BİR KEDİ KURTARMA OPERASYONU VARDI. EKİPLER ÇUKURA DÜŞEN HAYVANI KURTARMAK İÇİN BAŞKA BİR KEDİNİN SESİNDEN FAYDALANDI.....

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Bir garip kaybolma hikayesi! 02:56

Bir garip kaybolma hikayesi!

İSTANBUL HALKALI'DA 1'İ KIZ, 2'Sİ ERKEK 3 ARKADAŞ, ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLDU. EN SON BİR EVE GİRİP ÇIKARKEN GÖRÜLEN GENÇLER NEREDE, BAŞLARINA NE GELDİ KİMSE BİLMİYOR. AİLELERİYSE GÖZLERİNDE YAŞ ONLARDAN GE..

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum' 06:35

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçimlerde 2 aday dışında bir adayın çıkacağını düşünmediğini belirterek, İki adayın dışında çıkacak aday Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Şovu yapmış olur, 3 gün,..

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..

Silivri’de bir kadının çocuklarına iş yerinden kedi çaldırdığı anlar kamerada 04:46

Silivri’de bir kadının çocuklarına iş yerinden kedi çaldırdığı anlar k

Silivri'de bir kadın, çocuklarına bir işyerinde bakımı yapılan Scottish fold blue point cinsi kedi yavrusunu çaldırdı. Yavru kedinin çalınma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...

Bir annenin yürek yakan sorusu... 01:39

Bir annenin yürek yakan sorusu...

AKSARAY'DAKİ TRAFİK KAZASINDA YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI... ONLARDAN BİRİ DE BİR KADINDI, SEDYEDE TAŞINIRKEN KIZINI SORDU, BEKLEDİĞİ YANITI ALMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI... O SUSKUNLUĞUN ARKASINDA MAALESEF YÜREK YA..

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor! 00:38

Facebook Canlı Yayını Sırasında Yaşlı Bir Adamı Öldüren Kişi Aranıyor!

Steve Stephens isimli bir Amerikalı, Facebook canlı yayını yaparken öldürdüğü bir adam nedeniyle aranıyor. Cleveland polisi tarafından yakalama emri çıkartılan katilin Facebook hesabı silinirken videolarından birinde de ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor 02:54

Sivas'ta Üretilen Bulgurlar Türkiye'nin Dört Bir Yanına Gönderiliyor

Sivaslı bulgur üreticisi günde 60 ton buğday pişirip kurutarak elde ettikleri bulguru Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına gönderiyor. Türkiye’de bulgur üretiminin önemli merkezlerinden birisi olan Sivas’ın Gürün i..

Bir Anneye Yapılabilecek En Kötü Şaka 03:24

Bir Anneye Yapılabilecek En Kötü Şaka

Ünlü bir şakacının, eşine çok çok sevimsiz ve sinir bozucu bir şaka yapmaya karar vermiş. ATV'ye binen oğlunun kontrolünü kaybettiğini görüp üzerine bir de patlama anına tanıklık eden anne adeta dehşeti yaşamış...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Nasıl Bir Hastalık 00:41

Ebola Nasıl Bir Hastalık

Ebola, sistemik viral bir hastalıktır. Mevcut bilgilere göre en çok Afrika'da bulunan meyve yarasalarından insanlara bulaşır. Zoonotik bir hastalık olduğu için çeşitli maymun türlerinden bulaşma ihtimali de söz konusudur..

  • NABIZ tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Yancının Yüreğinde Kopan Fırtına 00:22

Bir Yancının Yüreğinde Kopan Fırtına

Destek çıktığı kardeşi, canı, ciğeri ona sormadan bir bir taşları yere sıralıyor ve bir teşekkür bile etmiyor. Yancıların kaderini izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce