#Agaoglu şirketler grubu

Basel Benfica'yı Parçaladı 5-0 02:50

Basel Benfica'yı Parçaladı 5-0

Şampiyonlar Ligi A grubu mücadelesinde, güçlü Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşan Basel, gecenin sürprizine imza atarak maçı 5-0 kazandı...

Nefes Kesen Maç Chelse Madrid'i 90+4'te Yıktı 02:15

Nefes Kesen Maç Chelse Madrid'i 90+4'te Yıktı

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Chelsea, deplasmanda Atletico Madrid'i 90+4'te bulduğu golle 2-1 yendi. Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano, ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına ev sahipliği yaptı...

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) 00:31

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 72. Bölüm Fragmanı (11 Ocak Çarşamba) Diriliş: Ertuğrul, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, başrollerini Engin Altan Dü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017) 05:29

Beşiktaş 3-0 Darıca Gençlerbirliği (Maç Özeti - 19 Ocak 2017)

Beşiktaş'ın rakibi Fenerbahçe oldu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. haftasında Spor Toto 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. 3-0'lık galibiyetle gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bir ..

  • Ömer tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Medipol Başakşehir Portekiz'de 01:16

Medipol Başakşehir Portekiz'de

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Braga ile karşılaşacak Medipol Başakşehir, Portekiz'e geldi...

Konyaspor 2-1 Guimaraes - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti İzle 03:49

Konyaspor 2-1 Guimaraes - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti İzle

Konyaspor 2-1 Guimaraes - UEFA Avrupa Ligi H Grubu Maç Özeti Seyredelim..

  • OFSAYT tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milan 3-2 Rijeka - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti 04:23

Milan 3-2 Rijeka - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti

Milan 3-2 Rijeka - UEFA Avrupa Ligi D Grubu Maç Özeti Seyredelim..

  • OFSAYT tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BATE Borisov 2-4 Arsenal - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti 04:32

BATE Borisov 2-4 Arsenal - UEFA Avrupa Ligi Maç Özeti

BATE Borisov 2-4 Arsenal - UEFA Avrupa Ligi H Grubu Maç Özeti Seyredelim..

  • OFSAYT tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler 00:46

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı. Havalimanından çıkan Arda Turan, hayranlarıyla fotoğraf çekti...

Karacabey Tribünlerinin Unchain My Hear ile Coşması 02:37

Karacabey Tribünlerinin Unchain My Hear ile Coşması

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Karacabey Birlikspor’un, ”Crazy” taraftar grubu hemen her karşılaşmada tribünlerde coşuyor, coşturuyor, renkli görüntüler sergiliyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var 04:10

Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var

Türk Müziği Koleksiyonu - Nihavent / Bir İhtimal Daha Var Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapma..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio) 06:34

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio)

Türk Müziği Koleksiyonu - Hüzzam / Açmam Açamam Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapmanız gereke..

İspanyol Yıldızdan İsrail'e Muhteşem Gol! 00:31

İspanyol Yıldızdan İsrail'e Muhteşem Gol!

2018 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda İsrail ile İspanya karşı karşıya geldi.İspanya, İsrail'i deplasmanda 1-0 mağlup ederken Real Sociedad takımında forma giyen Asier Illarramendi muhteşem bir gole imza attı...

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu 01:02

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu

Üretimi Türkiye'de de yapılan araçtaki gizli fonksiyonu bulan adam sosyal medyayı salladı. Rusya'nın en büyük ticari araç üreticilerinden GAZ Grubu'nun GAZelle modeli kamyonetinde gösterge panelinde tetris oyununu açan a..

Kaf Kaf Avrupa'da Tam Gaz Özet 02:56

Kaf Kaf Avrupa'da Tam Gaz Özet

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Pınar Karşıyaka, A Grubu'ndaki ikinci maçında Litvanya temsilcisi Juventus Utena'yı 90-78 mağlup ederek 2'de 2 yaptı...

Giroud'dan Akrobatik Bir Gol 01:04

Giroud'dan Akrobatik Bir Gol

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında İngiliz devi Arsenal, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı Olivier Giroud'nun şık golüyle deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı...