#Agaç kakan

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu! 03:15

İzmir'de Halk Ormanlara Koştu!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç Semti Atatürk Mahallesi'nde çıkan orman yangınına 1 helikopter, 8 arazöz ile müdahale edildi. Orman içi, mezarlık yakını alandaki yangını söndürme çalışmalarına aralarında çocukların da bu..

Bisikletle Ağaca Toslayan Adam 00:04

Bisikletle Ağaca Toslayan Adam

Oğlunun bisikleti ile bir deneyim yaşamak isteyen adam bayır aşağı hızlanıp duramayınca karşısına çıkan ağaca toslamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bedava Ulaşımı Kısa Süren Adam 00:55

Bedava Ulaşımı Kısa Süren Adam

Konteyner yüklü bir kamyonun arkasından tırmanıp konteynerin tepesinde seyahat etmeye başlayan adam kamyon ilerlerken ağaç dalına çarpınca yola düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam 00:19

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam

Hayvanat bahçesinde kaplumbağaların bulunduğu alanda bir kaplumbağa yan yatmış ve her ne kadar çaba harcasa da bir türlü düzelememiş. Ziyaretçilerden biri durumu fark edip bir ağaç dalı yardımıyla kaplumbağayı düzeltmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video) 03:29

Deeperise & Cem Adrian & Şanışer - Kara Toprak (Official Video)

Şarkı Sözleri: Dost dost diye nice nicesine sarıldım Benim sadık yârim kara topraktır Beyhude dolandım ey yar boşa yoruldum Benim sadık yârim kara topraktır Tüm kusurlarımızı toprak gizler Tok varisler Yol kavisler Fili..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi 01:41

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi

Mersin'in Gülnar ilçesinde geçen yıl yangında zarar gören 10 hektarlık ormanlık alanda, kozalaklardan çevreye saçılan tohumlar sayesinde yeni fidanlar yeşerdi. İlçeye bağlı Kuşkan Mahallesi Çavuşlu mevkiinde 2019 yılınd..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..