#Aglama duvarı

Erkan Oğur  İsmail Hakkı Demircioğlu  Ağlama Yar 04:10

Erkan Oğur İsmail Hakkı Demircioğlu Ağlama Yar

Erkan Oğur İsmail Hakkı Demircioğlu Ağlama Yar Dinle..

Bebeklerin Ağlama Nedenleri 04:00

Bebeklerin Ağlama Nedenleri

Sürekli Ağlıyordu Annesi Bezini Değiştirince Şok Edici Bir Şey Buldu Ve Hemen Doktora Gitti..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süleyman Tuğrul - Ağlama 04:16

Süleyman Tuğrul - Ağlama

Söz & Müzik: Süleyman Tuğrul Düzenleme: Gürkan Tuğrul Yönetmen: Hüseyin Yunusoğlu..

Ağlama Efektiyle Acayip Eğlenen Gelin ile Damat 00:10

Ağlama Efektiyle Acayip Eğlenen Gelin ile Damat

Sosyal medya platformları İnstagram ve TikTok'ta sıkça karşımıza çıkan ağlama efekti bir düğünde gelin ile damat tarafından uygulanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Ağlama - Bayhan 02:42

Sen Ağlama - Bayhan

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Pop Star elemelerine katılan Bayhan, muhteşem sesiyle jüri üyelerini kendine hayran bırakmıştı...

Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı! 18:24

Baharın Ağlama Sebebi Herkesi Şoke Etti Kimse Susturamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Bahar Candan ağlayınca Öykü Serter'in gözünden kaçmadı. Bahar bir eşyası kırıldığı için ağladığını söyleyince Murat Başoğlu, Bahar'ı yakınd..

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi 10:32

Tuğçe Ekim Birden Bire Ağlama Krizine Girdi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde Tuğçe Ekim, Merve Sevin ve Simay Tokatlı'nın kıyafetlere farklı baktığını kendisinin bu şekilde düşünmeyip daha klasik bir tarzı olduğunu ..

  • ANKA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi! 19:50

Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan arada arkadaşlarına sandviç getirirken yere düşürdüğünü söyleyerek ağlamaya başladı. Bahar'ı sakinleştirmek ise yarışmacılara düştü...

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlama İstemeyerek Oldu 01:28

Ağlama İstemeyerek Oldu

Suçsuz Firari. Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit. Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü...

Nurettin Rençber Ağlama Yar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:51

Nurettin Rençber Ağlama Yar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ağlama⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 02:47

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ağlama⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü 01:47

Kağıthane'de Faciadan Dönüldü

Kağıthane'de yokuş aşağıya indiği esnada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, evin içine girdi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, mikserin çarptığ..

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans) 05:10

Bayhan - Ayaz Geceler (Canlı Akustik Performans)

Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan Klavye: Suat Selen Keman: Rıdvan Dutçu Mix: Okan Cam Mastering & Recording : Emre Vural Klip Montaj: Mustafa Kalıp..

Bülent Serttaş  Mektup Yazarım 05:08

Bülent Serttaş Mektup Yazarım

Ay doğar gecelere, daldım düşüncelere, Eller aldı yârini, ben kaldım köşelere. Mektup yazarım mektup, Üzerini pullama, Ben yazarken ağladım, sen okurken ağlama. Çapulamın uçları, çıkamam yokuşları, Selam söyleyin yâre, ..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle 05:51

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle

Niloya o gün çok sakardır. Resim yaparken duvarı boyar. Duvarı silerken, vazoyu kırar. Vazoyu yaptım derken yastık kılıfını yırtar. Niloya bugün gerçekten çok sakardır. Annesine tüm bu olanları nasıl açıklayacaktır!..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıkmak İstediği Duvardan Son Anda Kurtulan Adam 00:23

Yıkmak İstediği Duvardan Son Anda Kurtulan Adam

Elindeki balyoz ile duvarı yıkmak isteyen adam son hamlede duvarı yıkmış. Adam duvarın yıkılacağını fark etmiş ve son anda yırtmış...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor? 02:22

İnsanlar Ağlarken Suratları Nasıl Gözüküyor?

İnsanların ağlama anında değişen surat ifadeleri nasıl oluyor? Bu sorunun cevabını merak eden Cut ekibi 100 kişiyi toplayarak kendilerinden ağlama anındaki surat ifadelerini yapmalarını istedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..