#Agır darbe

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Mustafa Sandal  İstanbul 03:32

Mustafa Sandal İstanbul

Ortaköydü seni ilk gördüğüm yer Yağmur gözlerin ıslak yaşlı Kaderinde ben varım sanmışım Yanılmışım çok yaralanmışım Yolda gördüğün o yaşlı çift gibi Ellerin elimde yaşlanacaktık Kadere bu aşkı ben yazdıramadım Teselliym..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı 01:14

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı

Hamile bir kaplan geyik yavrusu ile karşı karşıya gelirse ne olur?Güçlü çene yapıları ile tanınan bu kaplanlar normalde avlarını asla affetmez ve gördükleri yerde saldırarak midelerine indirirler.Ama durum bu defa diğerl..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bandırmaspor 5   0 Yeni Malatyaspor Özet İzle 02:05

Bandırmaspor 5 0 Yeni Malatyaspor Özet İzle

TFF 1. Lig'de 31. hafta karşılaşmasında lider Yeni Malatyaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Bandırmaspor deplasmanında 5-0'lık ağır bir mağlubiyetle darmadağın oldu...

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi 00:11

Adana Demirspor'u Avradına Tercih Eden Abi

Adana Demirspor namı değer Mavi Şimşekler sevgisi ağır basan abinin, Demirspor'u eşine değişebileceğini sergileyen video..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne Kedinin Gazabı (İntikam İçerir) 00:32

Anne Kedinin Gazabı (İntikam İçerir)

Yine şımarık bir köpek ve karşısında annelik duyguları ağır basan kedi, tam ortalarında yavru bir kedi izleyin efendim. Yaşasın kedilerin gücü..

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

Kibrit Nasıl Yanıyor Slow Motion 02:31

Kibrit Nasıl Yanıyor Slow Motion

Kibrit nasıl yanıyor slow motion izleyelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Acımasız Kız Kavgası 00:27

Acımasız Kız Kavgası

Bu seferki kavga eden bayanlar ağır siklet şampiyonları ))..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak 02:39

Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak

Okul kurallarına bizde uymazdık ceza yerdik ama görüntüdeki ağır ceza olmuş resmen, hayretle okul yönetiminin lise öğrencilere kestiği cezayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza 00:41

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda Kaza

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu'nda otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazası bir araç kamerasına yansıdı. Kazada otomobil sürücüsünün ağır yaralandığı belirtildi…..

  • En Yeniler tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefonla Konuşurken Feci Çarpılmak 02:38

Telefonla Konuşurken Feci Çarpılmak

Tayland'da cep telefonuyla konuşurken karşıdan karşıya geçen bir kadına hızla gelen araba çarptı. Feci kazada metrelerce havaya fırlayan kadın ağır yaralanırken kaza bir otomobilin araç kamerası tarafından böyle kaydedil..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa 00:57

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa

Kuzey İrlanda’da bir hükümet krizi kapıya dayandı. Bölgesel Hükümet’in Başbakan Yardımcısı Martin McGuinness istifa ettiğini açıkladı. McGuinness istifa nedeni olarak kamu finansmanıyla ilgili suçlamaların hükümet tarafı..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinin Zincirli Kıyafeti OLAY Yarattı Hayran Bıraktı! 06:25

Merve Sevinin Zincirli Kıyafeti OLAY Yarattı Hayran Bıraktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 147. bölümünde Merve Sevin zincirden bluz giydi ve zincirlerin hem sıkı hemde ağır olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Merve'nin bu kadar eziyet üzerine s..

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..