#Ah ne günler

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı 02:50

İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı

Tam kapanma kararından haftada bir gün muaf tutulan pazarcı esnafı, günler sonra tezgahlarını kurmaya başladı...

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç 00:58

Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç

Bir çoban corona virüs nedeniyle zor günler geçirdiğimiz günleri ve uyulması gereken kuralları koyunlara anlatmış. Koyunlara seslenişten sonra ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor 00:48

Güney Afrika'da yağma ve şiddet bitmiyor

Afrika'nın gelişmiş ülkelerinden biri olan Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, 9 Temmuz'dan bu yana gösteriler ve şiddet olayları nedeniyle gergin günler yaşanıyor...

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası 02:16

Marmaris'ten yürek yakan kare! Yangın öncesi ve sonrası

İçmeler Mahallesi'nde, günler süren müdahaleyle kontrol altına alınan yangının hasar verdiği bir bölge görüntülendi...

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik ) 02:59

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim ( Akustik )

Zeynep Bastık – Dayan Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et a..

Ramazan Kolilerine Dikkat 02:32

Ramazan Kolilerine Dikkat

11 AYIN SULTANINA SAYILI GÜNLER KALDI. RAMAZANIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİ DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YA DA EŞE DOSTA , ÇALIŞANLARA DAĞITILAN RAMAZAN KOLİLERİ. PEKİ KOLİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ? İŞTE UYARILAR....

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler 04:49

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ramazan ayına sayılı günler kala hurma alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan esnaf Yasemin Özkan, işlenmiş hurmadan kaçınılmasını ve taze hurma alınmasını önerdi. Özkan, şeker hastalarının ise hurmayı..

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Söz | 60.Bölüm 2:19:58

Söz | 60.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) Derya’ya (Deniz Baysal) kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz (Tolga Sarıtaş), Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de et..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:39

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:48

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:25

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 59:05

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 58:56

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 58:23

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 12.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..