#Ahmed xelil li merdine müzik dinle

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

Serdar Örnek - Caney 02:43

Serdar Örnek - Caney

Caney şarkı sözleri ile Sen bana gel dediğinde gelmez miyim caney Sen bana öl dedin de ölmez miyim caney Düğünü Mardin’de yapmaz mıyım caney Ellerine kınalar yakmaz mıyım caney Keçe delale çav şinamı caney Cane cane d..

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu 00:40

İsrailli Kız Öğrencilerin Katili Ürdünlü Asker Tahliye Oldu

İsrailli kız öğrencileri öldürdüğü için müebbet hapis cezasına çarptırılan Ürdünlü asker 20 yılın ardından tahliye edildi. Ahmed Daqamseh adındaki asker, Ürdün'ün kuzeyindeki köyünde sevinç gösterileriyle karşılandı. ..

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı 00:38

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı

⚡️Meet matte trimony palet içindeki lin rengiyle göz kapağımı eşitledi. ⚡️maybelline lustrous beige 34 farı tüm göz kapağıma uygulandı. ⚡️ yine meet matte trimony paletten rossi rengini katlanma bölgesine uygulandı. ⚡️a..

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı 01:10

Balıkçılar Göç Sırasında Binlerce Sardalya Yakaladı

Binlerce sardalya, Hint okyanusundan Afrika sahillerine göç ettiği balıkçılar tarafından yakalandı. Fotoğrafçı Ahmed Mohamed Al Toqi, balık avlayan insanlarla çok erken saatler geçirdikten sonra, sardalya göçü sırasınd..

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? 01:56

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı?

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? Kan Donduran Açiklama Herkezi Şok Etti!Ahmed Hulusinin eski müridi ama şimdilerde düşmanı olan o ünlü isimden bakın nasıl açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

 Mixtape  Kabira  Naina 05:42

Mixtape Kabira Naina

Song- Kabira/Naina Singers- Neha Kakkar & Mohammed Irfan Music By - Abhijit Vaghani Produced by: Bhushan Kumar Directed by: Ahmed Khan Conceptualized & Developed by - Shivam Chanana & Sonal Chawla Editor: Nitin Creative ..

  • Ömer tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Ciziri Eyşana Ali 07:13

Arif Ciziri Eyşana Ali

CİZRE BOTAN Yazılmış dağlara destan Toprak kokar gülü bostan Akla gelir Dicle baştan Mir Bedirhan Cizre Botan. Rastlanmaz böyle sevene İbret oldu Memo Zine Ferzende Ahmed-e Hane Aşk nevvbaha sözlerine. Çoban k..

  • PengoTV tarafından
  • 2.608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atif Aslam- Pehli Dafa Song (Video) - Ileana D’Cruz - Latest Hindi Song 2017 04:42

Atif Aslam- Pehli Dafa Song (Video) - Ileana D’Cruz - Latest Hindi Son

Pehli Dafa Lyrics Dil kahe kahaaniyan pehli dafa Armaano mein rawaniyan pehli dafa Ho gaya begana main hosh se pehli dafa Pyaar ko pehchana ehsaas hai yeh naya Suna hai, suna hai.. Yeh rasm-e-wafa hai Jo dil pe nasha ha..

  • PengoTV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Vicdan - Al Dedi & Git Dedi 00:58

Vicdan - Al Dedi & Git Dedi

Bu seneki Grammy Ödülleri' nde Türkiye'yi en iyi cover rap dalında temsil edecek olan Al dedi - Git dedi adlı parçasıyla Vicdan ft. Ahmed Keskin. Yıllardır eurovision'u kazanamıyoruz, tek umudumuz sensin Vicdan...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı 01:28

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı

Irak'ın toplam borcu ülke nüfusuna dağıtıldığı zaman her vatandaşın 6 bin dolar borçlu olduğu ortaya çıkıyor. Irak Meclisi Maliye ve Ekonomi Komisyonu Sözcüsü Ahmed Hacı Reşid, Maliye Bakanlığı'nın komisyonumuza verdiği..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bırakma Beni Fragman 01:30

Bırakma Beni Fragman

İsa annesinin ölümünün ardından Şanlıurfa'da Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir. Burada Ahmet ve Motaz'la tanışır. Ahmed Suriye'de kaybolan babasına tekrar kavuşacağı ümidi ile yaşamaktadır. Motaz ise..

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti 01:17

Kuveyt Emiri Hayatını Kaybetti

Kuveyt emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, 91 yaşında hayatını kaybetti. Yerine ise Veliaht Prens Nevvaf ülkenin yeni emiri olarak getirildi...

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı 06:32

Kahraman Filistinli genç, depremde enkaz altında kalanları kurtardı

İzmir’de meydana gelen depremde, kendi hayatını riske atıp enkaz altından çok sayıda kişiyi kurtaran 20 yaşındaki Filistinli genç Muhammed Ahmed Muhammed Abu Cuhayşa, “Yaptığım şey içimden geldi. Türk halkını Filistin ha..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahreyn’de

Temaslarda bulunmak üzere Bahreyn’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa El Halife ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Ülkeleri ziyaretinin ilk durağı olan Bahreyn’e ..

Mt - Minnet Eylemem Trap 02:56

Mt - Minnet Eylemem Trap

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi,Farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-ı Müstakim üzere gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eyleme Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına Bugün ..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..