#Ahmet cengiz bizim köy Çöle dönmüş müzik dinle

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Umudumuz Şaban  Muhtar Adayı Konuşması 01:32

Umudumuz Şaban Muhtar Adayı Konuşması

Umudumuz Şaban filminde muhtar adayı Şaban'ın halka yaptığı konuşma. Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmı..

Hüseyin Kağıt - Kızlar Dura Dura Oyun Havası 04:09

Hüseyin Kağıt - Kızlar Dura Dura Oyun Havası

Mülk Köyünde ahbabın var atıyon havanı, Yurtçuda tarlan var sürecen sefanı, Ama yaşlanınca görecem seni, Bulursun da yersin bidene ballı reçeli. Kızlar Dura Dura Hiç Olur, Oğlan Dura Dura Goç Olur, Polatlı'da bir Hoca v..

  • PengoTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Büyük İhanet! 04:45

Hayat Şarkısı 53.Bölüm - Büyük İhanet!

Köy sularının Torunbaş Ailesi tarafından zehirlendiğini öğrenen İpek, çektiği videoyu Hülya ve Mahir ile paylaşır. İpek, Hülya ile Mahir'in intikam alması için çektiği videoyu onlarla paylaşır. Bunun sonucunda Hülya ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Sürgün İnek Film İzle 1:57:00

Sürgün İnek Film İzle

Sürgün İnek hd izle, Gomalak köyünde yaşayan insanların, köydeki bir ineğin Atatürk büstünü kırmasıyla köy haklının endişelenmesi ve korkuya kapılmalarını anlatılıyor. İdari ve mülki amirler ineğin peşine düşer en sonund..

  • Tv Series tarafından
  • 4.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:16:53

Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Hudutların Kanunu 1966 - Yılmaz Güney, Pervin Par, Erol Taş - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, bir sınır köyündeki zorlu yaşam koşulları konu edilir. Kaçakçılığın yaygın olduğu köyde bir üsteğmen ..

  • PengoTV tarafından
  • 14.654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi 06:44

Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi

Biberli Hindi Sote İçin Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet hindi göğüs eti 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet sarı dolmalık biber 2 adet yeşil dolmalık veya köy biber 2 adet kırmızı kapya bibe..

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi 09:05

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Barbunya Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (çok tepeleme olmasın) 3-4 adet sivri, köy veya çarliston biberi 1 kilodan ayıklanmış taze veya dondurulmu..

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi 06:58

Fırında Ev Usulü Patlıcan Kebabı Tarifi

Fırında Patlıcan Kebabı İçin Malzemeler: 500gr. parça kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı (Et kuru olursa soğanla beraber ilave edin) 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı bibe..