#Ahmet demircan

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle 23:46

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle

Belgeselde; İzmir'in Yunan işgaline uğraması ve bu işgalden Türk ordusunun zaferle kurtulması konu edilmektedir. Konu ile ilgili Ahmet Nazmi Akdeniz, Süleyman Gülerada, Meliha Akıncı ve Sadi İplikçi'nin röportajlarına ye..

Kavanozdaki Adam 3.Bölüm 55:38

Kavanozdaki Adam 3.Bölüm

Kavanozdaki Adam 1987 yılında başrolünü Ahmet Mekin'in oynadığı TRT 1'de yayımlanmış Psikolojik Türk dizisi, Faik Baysal'ın eserinden televizyona uyarlanmış dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Mesut Uçakan üstlenmiş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavanozdaki Adam 4.Bölüm 40:05

Kavanozdaki Adam 4.Bölüm

Oyuncular: Ahmet Mekin (Semih) Metin Serezli (Kenan) Nevra Serezli (İnci)..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinler İnsana Musallat Olur Mu 23:42

Cinler İnsana Musallat Olur Mu

Olursa Ne Yapmak Gerekir Cübbeli Ahmet Hoca..

  • ZULMA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Yunan İşgali izle 05:31

İzmir'de Yunan İşgali izle

İzmir'deki Yunan işgali. Konu hakkında Ahmet Nazmi Akdeniz ile yapılan röportaj..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle 29:35

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türk basınından sansürün kaldırılması, Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Hatay'ın anavatana katılması, Kıbrıs Barış Harekatı ile Ahmet Kutsi Tecer ve Refik Saydam'ı..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar 09:44

32.Gün-1990 Doğu Avrupa'da Yaşananlar

Doğu Avrupa'da gerçekleştirilen seçimler ve seçimlerin ardından yaşanan gelişmeler. Romanya'daki şiddet olayları ve Ahmet Doğan'ın Bulgaristan'daki Türklerin taleplerine ilişkin açıklaması...

Arşiv Sanat 34.Bölüm 48:32

Arşiv Sanat 34.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; Ahmet Adnan Saygun konu edilmektedir...

Arşiv Sanat 34.Bölüm 48:32

Arşiv Sanat 34.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; Ahmet Adnan Saygun konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hafız Yusuf Efendi 01:28

Hafız Yusuf Efendi

Ahmet Özhan paşa kızına karşı geliyor..

Kısa Film Korku 14:59

Kısa Film Korku

Yazan ve Yöneten : Esra Köleoğulları Görüntü Yönetimi : Tuğberk Onur Sanat Yönetimi : Cosku Çadırcıoğlu Yönetmen Yardımcısı : Hazal Poyraz Kurgu ve Renk : Cem Erdoğan Ses : Kemal Şakiroğlu Işık : Ahmet Yıldırım Stedicam ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var 01:04

Birbirimize Yettikten Sonra Kalabalığa Ne Lüzum Var

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler...

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Üçü Bir Yerde 31.Bölüm İzle 1:07:50

Üçü Bir Yerde 31.Bölüm İzle

Nursaç Öner, Emel Taşçıoğlu ve Gülşen Kutlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 31. bölümde; Ahmet Turan Şan ve Onur Şan konuk edilmektedir...

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce