#Ahmet hatipoğlu hayaller de olmasa teaser müzik dinle

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik 02:38

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik

Sözler: Sor kendine bir daha sor beni yine Kim haklı kim haksız sor kendine Kime bu isyanların, bu bağırışların Bu çağırışların niye Kocaman sevgimizi, yani sen ikimizi Yok ettin kendi elinle Şimdi ben derbeder, eskiden ..

Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları 11:07

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları

Mine bu bölümde müzik sanatçısı olamaya karar verir. Annesi ve babasından müzik ile ilgili bilgiler aldıkça farklı hayaller kurmaya başlar. Orkestra kurar ve değişik müziklerden örnekler sergiler. Orkestraya Mıncır bile ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..

Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk” 03:22

Onay Şahin & Mustafa Bülent “Yastuk”

Müzik : Mustafa BÜLENT Söz Derleyen : Onay ŞAHİN Aranjör : Mustafa BÜLENT Kemençe : Anıl YILMAZ YASTUK DİYELİM İKİ TÜRKÜ SESLERİMİZ UYAR Mİ DEDUĞUM TÜRKİLERİ SEVDUĞUM DA DUYAR Mİ BEN BU AKŞAM RÜYAMDA SEVDUĞ..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver 02:40

Alex Gavin Feat. Sinem Gaya - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gelene geçene yine beni sorma Hayaller kurup kendini yorma Önüne gelene iş atıp durma Bu işler olmaz, zorla Sana yollar kapalı Konuşma ordan havalı havalı Görmedim sen gibi yoranı İstemem artı..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastgele 02:19

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & Mustafa Ceceli feat. İrem Derici - Rastge

Söz - Müzik : Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix & Mastering : Koray Püskül Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Veli Kuzlu Edit : Başak Yangır Color : ThePostBrothers Klip Yapım : Sun Film Production Kame..