#Ahmet çevik

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Aylık 120 Bin TL Geliri Olan Holding Sahibi Damat Adayı 02:06

Aylık 120 Bin TL Geliri Olan Holding Sahibi Damat Adayı

Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunuculuklarını yaptığı ‘Evleneceksen Gel’ programına damat adayı olarak gelen Ahmet Şükrü Nayiboğlu’nun aylık geliri dudak uçuklattı. Holding sahibi olan Nayipoğlu 120 bin lira aylık geliri o..

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder 01:33

Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Midyelerin Efendisi-Parodi Şarkı 01:05

Midyelerin Efendisi-Parodi Şarkı

Mardin'li bir ailenin çocuğu olan meşhur midyeci Ahmet Çiçek, son zamanlarda hem midye ve kokoreç lezzetiyle hemde sosyal medyada ki paylaşımları ile adından söz ettiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin.. 01:45

Ve Karşınızda İphone 8! Demosunu İnceleyin..

Teknoloji Her Yerde program sunucusu Ahmet Can, Çin gezisinde yakın zamanda piyasaya çıkması beklenen Apple’ın yeni telefonu iPhone 8’in demosunu buldu. iPhone 8’i tüm yönleriyle inceleyen Ahmet Can, merakla beklenen tel..

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor 01:00

Elektrik Masrafını Azaltmak İçin Kendi Elektriğini Üretiyor

Ordulu 64 yaşındaki Ahmet Ergin, tasarruf sağlamak amacıyla kurduğu sistemle evinin elektriğini üretiyor. Ergin, 3 katlı evine elektrik üretim sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde evinin kullanılan iki dairesinin elektriği..

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası 00:58

Keçe Sanatının Yaşayan En Önemli Ustası

Çocuk yaşta başladığı keçe sanatını 60 yıldır devam ettiren, ömrünün çoğunu geçirdiği 20 metrekarelik atölyesinde yaptıklarıyla UNESCO'nun Yaşayan İnsan Hazineleri listesine giren Ahmet Yaşar Kocataş, babasından devral..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Ameliyat İçin En Azından 20 Bin Lira Lazımmış 01:25

Ameliyat İçin En Azından 20 Bin Lira Lazımmış

Mirasyedi başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Filmde isim benzerliği nedeniyle yüklü bir mirasa konan Ahmet'in başından geçenler anlatılmaktadır...

Espri Ne Demekmiş 00:35

Espri Ne Demekmiş

Mirasyedi başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Filmde isim benzerliği nedeniyle yüklü bir mirasa konan Ahmet'in başından geçenler anlatılmaktadır...

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Zenginler Ne Yaparsa Onu Yani Hiç Bir Şey 00:47

Zenginler Ne Yaparsa Onu Yani Hiç Bir Şey

Mirasyedi başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Filmde isim benzerliği nedeniyle yüklü bir mirasa konan Ahmet'in başından geçenler anlatılmaktadır...

Çapkın Dilber Seni 03:43

Çapkın Dilber Seni

Mirasyedi başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Filmde isim benzerliği nedeniyle yüklü bir mirasa konan Ahmet'in başından geçenler anlatılmaktadır...

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi 00:51

Sağlık Bakanı Demircan'dan 'Acil' Denetimi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ankara'nın yoğunluğu fazla olan hastanelerinin acilleri ile Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezini denetledi...

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kartal'dan Bayern'e Yanıt Geldi Buyursunlar Gelsinler 01:12

Kartal'dan Bayern'e Yanıt Geldi Buyursunlar Gelsinler

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi Bayern Münih'in Come To Beşiktaş Paylaşımına Cevap Verdi Ve Eşleşmeyi Yorumladı..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın'dan Büyük Jest 08:35

Demet Akalın'dan Büyük Jest

Küçük Ahmet'e büyük sürpriz. Engelleri olan Ahmet'e Demet Akalın'dan güzel bir sürpriz geldi...

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı 21:03

Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ve kendisinden 39 yaş küçük eşi Kader Kaynak ilk kez canlı yayına çıktı. Arıman, gündem yaratan evlilikleriyle ilgili açıklamalar yaparken Kader Kaynak'ın annesi telefon bağ..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Evlilikte Çocuk Krizi Gelinin Annesinden Ve Eski Eşten Şok Sözler 10:21

Olay Evlilikte Çocuk Krizi Gelinin Annesinden Ve Eski Eşten Şok Sözler

Hababam Sınıfının Hayta İsmail i Ahmet Arıman'ın kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle evlenmesinin yankıları sürüyor. Ahmet Arıman'ın kayın validesi şok edecek açıklamalarda bulundu. Kader Kaynak'ın eski eşi çok önemli..

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö 03:15

Nihat Doğan Açık Açık Söyledi Fetö

Nihat Doğan açık açık söyledi! FETÖ, Ahmet Hulusi ve Adnan Oktar hadi bu sözleri söyleyin..

  • BETA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun 05:00

Olaylı İlişkide Son Perde Ben De İsterdim Daha Büyük Olsun

Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman 23 yaşındaki sevgilisiyle evlendi. Eşi Kader Kaynak çift ilişki yaşamaya başladığında evliydi. Bu durumun duyulmasından sonra Arıman aşkına sahip çıkı..

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce