#Ahmet çevik

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor 03:54

Arka Sokaklar - Herkes Ali Lalesiyle Dalga Geçiyor

Arka Sokaklar yapımcılığını duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçl..

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:32

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit polis memuru Şahin son yolculuğuna uğurlandı Çankırı'da denetim sırasında hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Harun Şahin için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi...

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim 04:41

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim

Güçlü Soydemir - Bahtı Karalı Yarim Dinle Söz & Müzik: Süleyman Tuğrul Düzenleme: Gürkan Tuğrul Yönetmen: Rıdvan Ahmet..

Mehmet Tek - Tez Getir 03:48

Mehmet Tek - Tez Getir

Mehmet Tek - Tez Getir Dinle Söz & Müzik: Mehmet Tek Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Erkan Nas..

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Ailecek Şaşkınız Full İzle 1:53:49

Ailecek Şaşkınız Full İzle

Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Murat Cemcir, Saadet Aksoy İzleyeceğimiz yerli yapım Ailecek Şaşkınız'da, Ferhat ve Gökhan adındaki iki kafadarın komedi dolu serüvenleri anlatılıyor. Babadan kalan holdinge Ceo olarak gelen ..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Dinle KURTULDUM Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar 06:36

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar

DJ Khaikhan - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar Dinle Söz & Müzik: Ahmet Cemil Cankat..

Şemsiye ile Uçan Adam - Amerikan Dublaj 00:59

Şemsiye ile Uçan Adam - Amerikan Dublaj

Midyeci Ahmet İsyankar Papağan - Amerikan Dublaj İzle..

  • JET TV tarafından
  • 380 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek 04:04

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek Dinle Söz - Müzik: Halim Limoncu Düzenleme: Suat Sakarya Yönetmen: Ahmet Duran Şarkı Sözleri: Adana’ya gidek mi? Şalvarından giyek mi? Kebabından yiyek mi? He ya gardaş gel gidek Gi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

Ayna Metaforu Muhyiddin İbn Arabi 23:32

Ayna Metaforu Muhyiddin İbn Arabi

ayna metaforu muhyiddin ibn arabi..

Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi 09:30

Nurgül Yeşilçaydan Olay Poz - 43 Yaşındaki Oyuncu Fiziği İle Büyüledi

az tatilinin bir kısmını Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le birlikte başrolünde oynayacağı bir filmin setinde geçiren Nurgül Yeşilçay, çekimler sonrasında tatile çıktı. Nurgül Yeşilçay yorgunluğunu da çimlere uzanarak attı. ..

  • BETA tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans 11:42

Fanta Reklamında Oynayan Hadi̇se’den Ice Tea Şarkısında Seksi̇ Dans

Fanta reklamında oynayan Hadi̇se’nin Ice Tea'nin sponsorluğunda Reynmen'in Ela şarkısında dans etmesi Magazin Noterinin 29 Temmuz'da yayınlanan 48. bölümünde konuşuldu. Sosyal medyadan paylaştığı dansıyla gündeme oturan ..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim 07:20

Sıla'nın Gizemli Aşkı Kim

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile yaşadığı ve mahkemelik olduğu olaylı ilişkisinin ardından yeni aşkını ilk kez itiraf etti. Sıla, daha önce birlikte görüntülendiği ancak reddettiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşa..

  • BETA tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İzleyenleri Gözyaşlarına Boğan Kum Gibi Performansı 02:11

İzleyenleri Gözyaşlarına Boğan Kum Gibi Performansı

Ahmet Kaya'nın popüler şarkısı kum gibi'yi böylesine dokunaklı bir ses ve icra ile dinleyen bünyelerde yıkımsal etkiler yaratıyor...

  • JET TV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı 20:57

Hale Soygaz'ın Hakkındaki Bu Gerçeği Öğrenenlerin Ağzı Açık Kaldı

Usta oyuncu Hale Soygazi son görüntüsüyle herkesi bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan Hale Soygazi'nin yaşını duyanlar adeta şoke oluyor. 1972'de Saklambaç Gazetesi'nin açtığı Türkiye Sinema Güzellik Yarışması'n..

  • BETA tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Murat Cemcir Baba Parası'nda Komedi Filminde Olmayacak Her Şey Var 10:02

Murat Cemcir Baba Parası'nda Komedi Filminde Olmayacak Her Şey Var

Ocak'ta vizyona girecek olan Baba Parası'nın basın toplantısı gerçekleşti. Murat Cemcir Ahmet Kural,Rasim Öztekin,Devrim Yakut, Yağmur Tanrısevsin muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayki X Olvi - Gömelim Mi- (Produced by EB) 03:23

Hayki X Olvi - Gömelim Mi- (Produced by EB)

Produced by: EB Söz: Hayki & Olvi Müzik: Olvi Mix: Mato Mastering: Hayki Yönetmen: Ahmet Özen Görüntü Yönetmeni: Sedat Taşdemir & Oğuz Birgölge Prodüksiyon: Ozan Karabağ Prodüksiyon Asistanı: Ertuğrul Taşdemir & Ömer..