#Ahtapot oscar Öddüllü kısa animasyıon

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yılan Balığı ve Ahtapotun Sualtındaki Muhteşem Kapışması! 01:15

Yılan Balığı ve Ahtapotun Sualtındaki Muhteşem Kapışması!

Hawaii'de şnorkelle dalış yapan dalgıç, ahtapot ve yılan balığının su altındaki ölümcül savaşına denk geldi...

  • Cowboy tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü 00:43

Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü

Yeni Zelanda'da kayak rehberi Conner Stapley denizde 120 kiloluk bir fok balığıyla devasa büyüklükteki bir ahtapotun 20 dakika boyunca ölüm kalım savaşı verdiği görüntüleri kayda almış. Ahtapot kendinden çok daha büyük d..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahtapotun Canlı Canlı Pişirilmesi 01:25

Ahtapotun Canlı Canlı Pişirilmesi

Canlı canlı ahtapot pişiriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Kızıma Dokunma Film izle 1:49:29

Kızıma Dokunma Film izle

Oscar, 1991 yılında John Landis tarafından çekilmiş komedi filmi. Filmde başrollleri Ornella Muti ve Sylvester Stallone paylaşmaktadır. Aynı isimli film Oscar'ın tekrar çekimidir. Yönetmen: John Landis Yıl: 1991 Oyuncula..

  • PengoTV tarafından
  • 7.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oz The Great And Powerful Trailer 01:49

Oz The Great And Powerful Trailer

In Theaters March 8, 2013 Disney's fantastical adventure Oz The Great and Powerful, directed by Sam Raimi, imagines the origins of L. Frank Baum's beloved character, the Wizard of Oz. When Oscar Diggs (James Franco), ..

Oz The Great and Powerful Trailer 2 02:30

Oz The Great and Powerful Trailer 2

Oz the Great and Powerful is in US Theaters March 8, 2013 Like on Facebook: http://facebook.com/OzTheGreatAndPowerful Follow on Twitter: http://twitter.com/DisneyOzMovie Visit the Official Site: http://disney.com/TheWiz..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüyolar! 01:16

Renkli Sayfalar 169. Bölüm- Tülin Şahin'den dolgun saç isteyenlere tüy

Saçın iyi veya hem iyi hem de seyrek olması sizin hangi seçimi tercih etmeniz gerektiğini belirler. Genel kural olarak, saç kısa ise ve tek boyda ise, daha dolgun gözükür. Bu yüzden, her hangi bir iyi saç için en iyi 5 ..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu 00:57

Feto'dan Oscarlık Bayılma Şovu

videonun her yeri epik. sözün tıkandığı yer. feto olup devlete sızacağına, aktör olsan oscar alırdık..

Nusret Nasıl Fenomen Oldu 02:39

Nusret Nasıl Fenomen Oldu

Dünyaca ünlü restoranlar zincirinin sahibi Nusret Gökçe, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünya çapında bir üne kavuşan Nusret, son olarak Dubai'deki restoranında Oscar ödüllü oyuncu Le..

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ortamlarda Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 3 Kart Hilesi 03:24

Ortamlarda Yapabileceğiniz Birbirinden Etkileyici 3 Kart Hilesi

Birbirinden etkileyici kart hileleri nasıl yapılıyor? Arkadaş ortamında yada herhangi bir yerde sizlerin de kolaylıkla yapabileceğiniz o etkileyici hilelerin 3 tanesinin nasıl yapıldığını Oscar Owen anlatıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Oyunculukta Son Nokta 00:47

Oyunculukta Son Nokta

Yalandan ağlamada oscar alan miniğimiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirbaz Film İzle 2:02:16

Sihirbaz Film İzle

Sihirbaz İllusionist Türkçe Dublaj hd Film İzle Oscar adayı Belleville'de Randevu nun yönetmeninden yine Oscar'a aday olmuş, unutulmaz bir animasyon… Film, Fransız sinemasının ustalarından Jacques Tati'ye de saygı duruş..

  • Tv Series tarafından
  • 5.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce