#Ahtapot oscar Öddüllü kısa animasyıon

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:59

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

“Emma, güzel, zeki ve varlıklı bir kızdı. Rahat bir evi, iyimser bir yaradılışı vardı,” cümleleri ile başlayan Jane Austen’in kaleme aldığı aynı isimli romanın fantastik bir yorumla sinema uyarlaması. Başrolde Gwyneth Pa..

  • PengoTV tarafından
  • 15.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Valor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:20

Valor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Valor 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Ocak Pazartesi Günü CW'de Valor 1x12 Promo/Preview Oscar Mike Valor Season 1 Episode 12 Promo Valor 1x12 Promo Oscar Mike (HD) » Valor Pazartesi Günleri Saa..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Venom Türkçe Altyazılı Teaser 01:49

Venom Türkçe Altyazılı Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Venom Zehirli Öfke Teaser 01:48

Venom Zehirli Öfke Teaser

Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşı..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Hayvanları Boyayarak Öğreniyoruz 10:48

Hayvanları Boyayarak Öğreniyoruz

Kolay yolla hayvanları çizip boyayabiliriz...

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm 42:30

Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Ege'nin sularından ekmek çıkaran deniz işçileri, ahtapot avcıları ve midye çıkarıcıları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Hızlı Dövüşen Adamı 01:51

Dünyanın En Hızlı Dövüşen Adamı

Görüntüde öğrencileriyle antreman yapan hocanın stiline hayran kalıcaksınız.Öğrencileri her vurduğunda hoca ahtapot gibi dönüp karşılık veriyor hamlesine..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyadaki En Zehirli 10 Hayvan 03:48

Dünyadaki En Zehirli 10 Hayvan

Taipan yılanı, kral kobra, taş balığı, muz örümceği, takipçi akrep, altın ok kurbağası, mavi halkalı ahtapot, kutu deniz anası. Bu canlıların zehirlerinden bir damla dahi pek çok sayıda insanın ölümüne yol açabiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahtapotun Muhteşem Renk ve Şekil Değiştirme Anları 00:44

Ahtapotun Muhteşem Renk ve Şekil Değiştirme Anları

Mozambik'te okyanusun mavi sularına dalış yapan bir dalgıç suyun derinliklerine inerken karşısında kendisini inanılmaz bir şekilde kamuflaj eden ahtapot ile karşılaşmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçan Ahtapotlar 00:22

Uçan Ahtapotlar

İnsanları kalpten götürecek bir görüntü gibi görünüyor ama aslında uçurtma. En az Tarkan'ın filmindeki ahtapot kadar gerçekçiler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asyalı Kızın Yüzüne Yapışan Ahtapottan Kurtulma Çabası 00:52

Asyalı Kızın Yüzüne Yapışan Ahtapottan Kurtulma Çabası

Nasıl becerdiyse yüzüne ahtapot yapışan kız o ahtapottan kurtulmak için oldukça çaba harcamış ve kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklamalarda bulundu 14:10

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tv100'de Enes Kara olayına ilişkin açıklam

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuluyor...

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Madame - Tutli-Putli 17:15

Madame - Tutli-Putli

Ödüllü bir kısa film. 7 ölümcül günahtan bahsediyor. Madam Tutli-Putli - Açgözlülük Tenis Oyuncusu - Şehvet Satranç Oyuncuları - Kıskançlık ve Gurur Çocuk - Öfke Çocuğun Büyükbabası - Tembellik Hırsızlar - Hırs -- Yay..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..