#Ahtapot oscar Öddüllü kısa animasyıon

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:15

Küçük Ayak Smallfoot Türkçe Dublajlı Fragmanı

Her yaşa hitap eden orijinal müziği ve yıldız geçidi oyuncularıyla eğlenceli animasyon-macera filmi ‘’Küçük Ayak’’ ekranlara geliyor. Parlak genç Yeti varolmadığına inandığı bir şey yani ‘bir insan’ bulduğunda ‘‘Küçük A..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2 00:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser #2

İlk Arınma Gecesi, her suçun 12 saat boyunca serbest olduğu bir günde yaşananları konu ediyor. Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Gelecek 4 Temmuz, Amerika'nın yılda 1 kez gerçekleşen, 12 saatlik yasadışılığının y..

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2 02:15

Grinç Türkçe Dublaj Fragmanı #2

23 KASIM 2018'DE SİNEMALARDA Tür: Animasyon Yönetmen: Scott Mosier, Yarrow Cheney Uyarlanan Kitabın Yazarı: Dr. Seuss Yapımcılar: Chris Meledandri, Janet Healy Illumination ve Universal Pictures sekizinci animasyon ..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı) 07:06

Bugs Bunny - Denek Tavşan - 1955 (Türkçe Altyazılı)

Ünlü Oscar ödüllü karikatür tavşanı Bugs Bunny, haftalık ilk televizyon dizisinin yanı sıra, Daffy Duck, Domuz Domuzu, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Tazmanya Canavarı, Tweety Kuş, Sylvester dahil olmak üzere tüm Warner Broth..

Hanna Season 2 - Official Trailer 2020 | Amazon Original | July 3 01:55

Hanna Season 2 - Official Trailer 2020 | Amazon Original | July 3

After a climactic finale, Hanna returns for a second season. While in a facility called The Meadows, Hanna get's to know her 'sisters', who have identical abilities to her, but are things really that different?nnRelease ..

My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future 1:04:43

My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future

My Earth Songs - Concert for Every ChildnPresented by Vivendi, in support of UNICEFnTo Support: https://www.unicef.org/reimagine nnSongs we hear as children remain with us forever. That's why Vivendi, in support of UNIC..

Alarm 08:50

Alarm

Bir çocuk hakkında bir kısa film ateş ve su yapılmış bir kızın yapılmış...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alma 05:24

Alma

kısa bir film..

  • ÇocukTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buzdolabı Firarda Runaway 03:40

Buzdolabı Firarda Runaway

Buzdolabı Firarda Runaway Kısa Film..

  • ÇocukTV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diğer Yarım İzle 09:35

Diğer Yarım İzle

DİĞER YARIM OTHERHALF Çok ilginç Kısa bir film(ingilizce). Haydi Seyrelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık 01:52

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamaml

Başbakan Yıldırım_ Anayasa Ve Başkanlık Sistemi Çalışmalarımızı Tamamladık Başbakan Yıldırım, Hem yeni anayasa ve hem başkanlık sistemiyle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra yapacağımız iş, teklifimizi en ..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' 01:25

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız'

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, En kısa sürede Münbiç'i terör örgütü PYD'den temizlemekte kararlıyız. dedi...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Donald Amca -- 1988 TRT Çekim 09:54

Donald Amca -- 1988 TRT Çekim

Donald amca çizgi filminden kısa bir bölüm.1988 Trt çekim.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TRT1'in 1 Dakika programından _Önce Alışveriş Sonra Fiş_ 04:02

TRT1'in 1 Dakika programından _Önce Alışveriş Sonra Fiş_

Günümüz Kamu Spotları gibi geçmiş yıllarda TRT1 tarafından yayınlanan 1 Dakika programında vatandaşları bilinçlendirmeye yönelik kısa videolar olurdu. Önce Alışveriş Sonra Fiş reklamı o zamanlarda ki KDV takıntısının bi..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Tahta Dansçısı - He Who Dances On Wood 05:46

Tahta Dansçısı - He Who Dances On Wood

Tahta üzerinde Dans eden ve ona bu hisleri anlatan güzel kısa bir film,Haydi seyredelim :-D Tap Dancer: Fred Nelson Director & Producer: Jessica Beshir Camera: Chris Raddatz, Jessica Beshir Steadicam: Chris Raddatz Edito..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm) 04:08

Ressamın Gözü 51. Bölüm (Oryantalizm)

Kısa belgesel dizimizin bu bölümünde Durmuş Akbulut hocamız, sadece oryantalist (şarkiyatçı) resmi değil, oryantalist zihniyeti de anlatıyor. Ayrıca Edward Sait'in kitaplarını da hararetle tavsiye ederim. Haydi Seyredel..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk İşi Tsubasa 00:35

Türk İşi Tsubasa

Son haftalarda sitemizde bölümleri tek tek yayınlanmakta olan Tsubasa'nın Türk işi jeneriği. Biraz kısa olmasının dışında aslına sadık kalınarak çekilmiş. Video açıklaması yazmayı da hiç beceremem. Daha ne diyem? Mahmut ..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce