#Ahtapot oscar Öddüllü kısa animasyıon

Maymunun Dansı 00:06

Maymunun Dansı

Maymunun güldüren kısa komik dansı...

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nuri Şahin Ve Arkadaşlarının Korku Dolu Anları 00:32

Nuri Şahin Ve Arkadaşlarının Korku Dolu Anları

Nuri Şahin'in ve arkadaşalrı Marc Bartra, Marcel Schemelzer ve Julian Weigl 32 saniyelik kısa bir reklam filminde de rol almışlar. Filmde Nuri Şahin ve arkadaşları antrenman çıkışında aynı otomobile binmiş ve araç yola ç..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı! 00:27

13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı!

Facebook'ta “IRMA” kasırgası altında paylaşılan canlı yayın kısa sürede 5.8 milyon izlenmeye ulaştı. Birçok kişiyi etkileyen kasırganın bu kadar çok izlenmesi normal diyeceksiniz, ancak asıl ilgi çekici olay canlı yayını..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Kahveden Çaya Dönüşümün Öyküsü 01:09

Kahveden Çaya Dönüşümün Öyküsü

Yüzyıllar boyunca günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan kahveden, Yemen'in elimizden çıkmasıyla çaya dönüşümüzün kısa öyküsü...

Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi 02:42

Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline geldi...

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak 07:55

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes Dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kim Kardashian Mert Alaş'a Çırılçıplak Poz Verdi 01:13

Kim Kardashian Mert Alaş'a Çırılçıplak Poz Verdi

Kim Kardashian yeni kitabının reklamını Instagram'a koyduğu olay fotoğrafla yaptı. Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın çektiği bu kare kısa sürede binlerce beğeni aldı. Mert Alaş da bu fotoğrafı 'Gece Kuşu' notuyla paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 2.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı! 00:16

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı!

Başakşehir Fatih Terim stadında bir güvenlik görevlisi Trabzonsporlu bir küçük çocuğun üzerinde ki formayı çıkarttırması büyük tepki çekti. Formanın çıkarılma anında çekilen video, sosyal medyada kısa sürede yayılırken T..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı 00:50

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter temalı muzazzam kısa reklamı. Sitede aratmama rağmen bulamadım. İzlemeyen olabilir diye ekledim. Güzel bir zekanın ürünü olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir 01:19

Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir

Hayata nasıl bakarsan öyle görürsün. İşte kısa bir anlatımı..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj 02:59

İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj

İsimsizler'e bu sezon katılan ve kısa sürede sevilen bir karakter olmayı başaran Mert Öcal, canladırdığı Tufan rolüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu!..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı) 01:20

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı)

Yönetmenliğini Koray Söğüt'ün yaptığı, Köksal Baba'nın kısa metraj biyografi belgeseli Köksal Baba: Kırmızı Kamyonet tanıtım videosudur...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..