#Ahtapot oscar Öddüllü kısa animasyıon

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Türkiye'yi Keşfet 01:13

Türkiye'yi Keşfet

Her kısa keşif rotası ayrı bir macera...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah Vergisi Yetenek Dedikleri Bu Olsa Gerek 00:57

Allah Vergisi Yetenek Dedikleri Bu Olsa Gerek

Yaşlı adam kısa zamanda yaptığı müthiş sanatla kendine hayran bırakıyor...

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video 00:30

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan video, kısa sürede binlerce retweet ve beğeni aldı. 'Sihirli ayağının kendisine 'Harry Potter' takma adını kazandıran adam' başlığıyla paylaşılan videoyu Beşi..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Tuzak İzle 1:23:52

Büyük Tuzak İzle

Vincent yeteneği ile nam salmış olan oldukça başarılı bir nişancıdır. Fakat kendisinden beklenenin aksine, polis teşkilatına katılmayı reddederek, siah eğitmeni olarak hayatını sürdürmeyi tercih etmiştir. Henüz 22 yaşınd..

  • Tv Series tarafından
  • 2.627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

At Yarışında Feci Kaza Kamerada 00:23

At Yarışında Feci Kaza Kamerada

At yarışında feci kaza kameraya yansıdı. Görüntülerde, bir atın yarış başladıktan kısa sürede sonra düştüğü görülüyor. Korkunç olayda jokey yaralanırken talihsiz hayvansa ölüyor...

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chappie Film İzle 2:00:19

Chappie Film İzle

İleri ki bir zaman dilimini anlatan film, güçlü mekanik robotlardan oluşturulmuş polisler şehri ele geçirmiş ve insanları da yönetmeye çalışmaktadırlar. Ancak, insanlar bu durumdan kesinlikle hoşlanmazlar ve baskıcı robo..

  • Tv Series tarafından
  • 10.613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyana Kadar Film İzle 1:31:52

Uyuyana Kadar Film İzle

Christine'nin hafızası geçirdiği bir kaza sonrası her gece adeta sıfırlanır. Kendisini 27 yaşında sanıyorken, aynada 40 olduğunu görür; fotoğraflarda bu senin kocan yazan adamı hatırlayamaz. Christine bir tarafta karan..

Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok! 01:49

Adı Efsane 19.Bölüm - Bizden Öte Kardeşlik Yok!

Tarık'ın vurulmasından sonra hayatın çok kısa olduğunu düşünen Fiko, Hakan ile barışıyor. Hakan, Sibel'in kendisini öpmesinden sonra Fiko'nun yüzüne bakamaz olmuştur. Kıvanç'ın olayı öğrenmesi ve kendisine şantaj yapması..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Pilot Kokpitte Bir Anda Bayıldı! 00:42

Kadın Pilot Kokpitte Bir Anda Bayıldı!

Gösteri uçuşu yapan kadın pilot kendi vücut ağırlığının 7,5 kat fazlası oranında basınca maruz kalınca kısa süreli baygınlık yaşadı. Baygınlık anı kokpit kamerasına böyle yansıdı...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu 01:37

Terörist Mağarasında On Kişilik Oda Bulundu

Kato Dağı'nın 2 bin 865 rakımlı bir tepesinde kısa bir süre önce ele geçirilen mağarada güçlükle geçilen koridordan sonra yaklaşık 10 kişinin sığabileceği oda genişliğinde alan bulundu...

Polis Göreve Sarhoş Gelirse 01:29

Polis Göreve Sarhoş Gelirse

Hindistan'da sarhoş bir halde göreve gelen polisin görüntüleri sosyal medyada kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi. Ayakta durmakta zorlanan polis, amirinin direktiflerini yapmaya çalışırken yere yığılıyor...

Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Şaban - Şiki Şiki Baba 00:59

Şaban - Şiki Şiki Baba

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Tehlikeli Oyun Film İzle 1:31:40

Tehlikeli Oyun Film İzle

Rainer Wegner (Jürgen Vogel), öğrencilerinin ilgisizliğinden dolayı, dikkatlerini çekebilmek adına bir deney yapmaya karar vermektedir. Bu deneyde öğrencilerinden kendini liderleri olarak kâbul etmelerini ve kendine Mr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 8.615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranoya Film İzle 1:46:06

Paranoya Film İzle

Adam Cassidy haberleşmede en devasa olan Wyatt Corporation'da yükselmeye çalışan kendisini bilen ve oldukça hırslı bir teknoloji uzmanıdır. Fakat yaptığı bir hatadan dolayı acımasız CEO Nicholas Wyatt şantaj yapar. Adam'..

  • Tv Series tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağdıç Film İzle 1:41:26

Sağdıç Film İzle

Doug Harris (Josh Gad) düğün öncesinde olan bir damattır. Sevimli bir insan olmasına karşın sosyal anlamda çok çekingen birisi ve düğünün de kendisine eşlik edecek bir sağdıcı bulunmamaktadır. Hayallerindeki kadın ile ev..

  • Tv Series tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına 01:24

Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..