#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Beste Yoltay -  Yan Yana 04:02

Beste Yoltay - Yan Yana

Çok emek verdim bu aşka Pişman değilim Mevzular derin halim başka Düşman değilim En derinde saklı hep Ellerinle gömdün ne var ne yoksa Kalp kendince haklı Kırılan düzelir mi ki onarılsa Özlemiş olabilirim aslında Bence..

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün 02:56

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elimde olsa sesine sarılırdım En gizli şahidim, senin vicdanındır. Nefesimdin, bana el oldun. Ellerin oldun, ellerin oldun.. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde ..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Oğuzhan Şahin - Bekledim 04:37

Oğuzhan Şahin - Bekledim

Oğuzhan Şahin - Bekledim Dinle Bekledim şarkı sözleri ile Sulh içinde bekledim. Darmadağın edilirken ah, ordularım Ben kendime sindim. Ses etmedim. Yakılırken şehrimin kadim yılları Dumanını içime çektim. Bekledim...

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Olcay Çakın - Yana Yana 03:17

Olcay Çakın - Yana Yana

Olcay Çakın - Yana Yana Dinle Yana Yana şarkı sözleri ile Gönlümde aşkın yüreğimde yangın Hasret acısı yakar derinden Sensiz geçen günleri sildim birer birer İnan çok pişman oldum ben Sana güvendim ben ölesiye Senin ..

3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..