#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar 04:03

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar

Entarisi dım dım yar Gelir diye umdum yar Yatsıya kadar bekledim Gözlerimi yumdum yar Hım hım hım da hım hım yar Vıy vıy vıy vıy da vıy vıy yar Hımı hımı hım da hım hım yar Vıy vıy vıy da vıy vıy yar Entarisin ..

Sıla - Zor Sevdiğimden 03:34

Sıla - Zor Sevdiğimden

Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor. Meydan okuma öyle hemen Dur, neden diye sor. Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça zor. Bükme dudağını hemen Otur o zaman hesabını sor. Çok sevdiğimden d..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan 04:22

Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan

Böyle gözyaşı dökmezdim Böyle eriyip gitmezdim Sevdim diye kandırdı ya Yıllarımı harcadı ya Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yıla..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Enes Kalem - Sol Son Sokumu Soğutmadan 02:03

Enes Kalem - Sol Son Sokumu Soğutmadan

kaç kere topladım yerdeki ezilirmiş dendi e diye sormadım grafiklerden, resimlerden durup düğümü atladım basmadım üryan toprağa daha yolunu çizmedin çiziklerden, kanayanlardan daha sol son sokumu soğutmadan günümü izle..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı

Kız Kulesinin Anahtarı şarkı sözleri ile ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? Olsaydı olurmuş ama ..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir 04:28

Yasin Aydin - Beni Elvedalar Bitirir

Şarkı sözleri Gülerim gülenim gülmesin diye Dertliyim derdimi bilecek niye Bilecekte ne olacak çaremi derde Gülerim gülerim kendi halime (2) Nakarat Beni elvedalar bitirir düşünmedin mi? Aramızda buzlar vardı üşümed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.315 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix ) 03:44

Murat Dalkılıç - Afeta ( Cenk Gürsoy Remix )

Murat Dalkılıç Söz & Müzik : Murat Dalkılıç Aranjör : Cenk Gürsel ''Afeta'' Şarkı Sözleri Burda oturmuş napıyorum? En yüksek tirajlı soru Çok cevaplı olanı Hangi birinden başlanır ki? Şaşalı dursun, Şöyle gözünü bir d..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..