#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Berkan Aydoğan - Biri Var 02:52

Berkan Aydoğan - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Biri var beni kaybetti Bitsin diye çok çaba sarf etti Bu yürek ona sabretti Yalanlarla beni kahretti Biri var beni kaybetti Bu yürek onu aşktan azletti O elindeki en son biletti Kalbim dönmem..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..

Dilan Açelya - Dayana Dayana 03:00

Dilan Açelya - Dayana Dayana

Dayana Dayana şarkı sözleri ile Sevmişim yıllarca kendi kendime Ömrümü vermişim değmeyenlere Yok yere büyütmüşüm seni kalbimde Değişmiyormuş zamanla hiç kimse Taşa çevirdin kalp artık atmıyor Hatırlayınca yaram az b..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

ABENA - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh 00:59

ABENA - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh

Ritmi Yakalamak Diye Buna Denir...

  • JokerS tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Hediye - Nesrin Kopuz 02:33

Hediye - Nesrin Kopuz

x2 Sevdiğum Neredesun Niye Duyulmaz Sesun Kavuştuğumuz Yerde Beklerum Sen Gelmezsun x2 Demek Gonlun Yok Idi Umut Verdin Ne Diye Yureğimun Yarisi Kalsin Sana Hediye..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle 01:03

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini, mini bir kuş donmuştu, Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı...

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Smule Flashlight JessieJ and Bernice Shane 9 yo Smule Sing! Karaoke App(Saipan-CNMI) 03:28

Smule Flashlight JessieJ and Bernice Shane 9 yo Smule Sing! Karaoke Ap

Kim demiş küçükler şarkı söyleyemez diye..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..