#Ahuzar aktaş diye belediğim müzik dinle

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler! 11:40

Emine ve Simay Yine Birbirlerine Girdiler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'ın kombinini konseptine uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Simay, Emine'yi hosteslere benzetti ve Emi..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Eda Erol'la İlgili İlk Kez Konuştu!! 02:29

Alişan Eda Erol'la İlgili İlk Kez Konuştu!!

Alişan, Beyaz Şov'a konuk oldu. Burada sürpriz ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Alişan, İlişkimiz çok yeni, her şeyin başındayız deyip, Eda Erol'la ilişkilerinin hikayesini anlattı.. 4 yıl önce konuk ol..

  • ANKA tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Yolla 04:46

Tarkan Yolla

Bide baktım ki o da ne Sürü sürü bir sürü çile Toplanmış geliyorlar Güle oynaya önüme Hani sözdü bundan böyle Gülecektin yüzüme ? Yazıklar olsun çelme taktın yine Of of of of of İçime ata ata patlıcam en sonunda Of of o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 6.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pınar Aylinin Muhteşem Evi 00:53

Pınar Aylinin Muhteşem Evi

Pınar Aylin, şu sıralar sekizinci albümü Hit 70’ler ile gündemde. 17 yıldır müzik sektörünün içinde olan sanatçı ilk defa konsept bir albüm yaptığını anlatıyor. Albümde 1970’lere damgasını vurmuş 12 hit parça yer alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon) 04:48

Ayrılık Yazması (Akustik Live Versiyon)

Mektubunu sakladım, ellerin değdi diye Sözünü tutamadın, ömürlük sevdin güya Ben seni seviyorum, sen bir başkasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Kader ne çok seviyor, ayrılık yazmasını Doğru söyleyin bana, gerç..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Gökce Kırgız - Sevilmeden Sevmek Var Ya O Daha Beter 03:32

Gökce Kırgız - Sevilmeden Sevmek Var Ya O Daha Beter

Gökce Kırgız - Sevilmeden Sevmek Var Ya O Daha Beter Eski askima hatira olsun diye yaptim bu filmi. Seni cok øzliyorum :(..

  • Candy tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent - Can Damarımsın 04:43

Bülent - Can Damarımsın

ŞARKI SÖZÜ Yazdır Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk diye ağlıyo..

  • Candy tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çelik - Hercai 04:15

Çelik - Hercai

Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Herc..

Gülden Mutlu - Açık Yara 00:37

Gülden Mutlu - Açık Yara

A canım, sevdin mi gittiğin yeri? Ne diye bizi bir tek ihtimale bıraktın Gözyaşı bu bilir mi akacağı yeri? Beni bilmediğim omuzlarda bile ağlattın.. Arada bir selam yolla Kaldıysa içinde yerim, yurdum.. Çok zaman oldu A..

  • Ömer tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Hastasıyız Beşiktaş (Beşiktaş Marşı) 02:42

Hakan Altun - Hastasıyız Beşiktaş (Beşiktaş Marşı)

HASTASIYIZ BEŞİKTAŞ Doğdu KaraKartal Beşiktaş merkezde Tarih durdu o gün 1903'de Siyah beyaz ile Girdin tüm kalplere Gökyüzü haykırdı KaraKartalım diye BEŞİKTAŞ sensin aşk Aşk sensin BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ Hastası..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peron5 - Yine Gel 03:17

Peron5 - Yine Gel

Yine Gel şarkı sözleri ile... Suya söyledim ismini Usulca sakladım seni kendime Kimseler bilmesin diye Baharlarım hep güz oldu Yazlarım kışa döndü çekip gittin İçim dışım bir oldu Ah sen yağmur ol yağ üstüme Dinme se..